Jouw gids voor internationaal ondernemen

Vind alle informatie over internationaal ondernemen op één plek en ontmoet ondernemers en Service Providers in veertig door ons geselecteerde Cities of Opportunity.

Zoek Service Providers

Aankomende evenementen

NBCC UK Election Breakfast (London)

De NBCC nodigt je graag uit voor de NBCC UK Elections Breakfast. Tijdens dit event wordt de uitkomst van de UK general elections besproken.  Sprekers: Charles Grant | Director |… Lees meer

NBCC UK Elections Breakfast (The Hague)

De NBCC nodigt je graag uit voor de NBCC UK Elections Breakfast. Tijdens dit event wordt de uitkomst van de UK general elections besproken.  Sprekers: Titia Ketelaar | Chief Editor | NRCBert… Lees meer

Tuinbouw Missie naar Dalat - Vietnam december 2019

Vietnam Trade International uit Almere, organiseert in samenwerking met de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen en de provincie Lam Dong een tuinbouwmissie naar Da Lat, Vietnam. Dit ter gelegenheid van het… Lees meer

Inschrijven nieuwsbrief

Elke maand nieuws en tips ontvangen over internationaal ondernemen? Al 1.000 ondernemers gingen je voor!

Inschrijven

Onze geselecteerde steden

Bekijk alle steden
Colombia

Bogotá

De bevolking van Colombia is jong en ambitieus. Bogotá speelt een belangrijke rol in de internationale handel van het land.

Verenigde Arabische Emiraten

Dubai

Dubai groeit maar door. Logisch ook, met een ideaal belastingklimaat, prettige ease of doing business en strategische ligging.

Mexico

Mexico-Stad

Mexico-Stad is het politieke en economische centrum van Mexico en is bovendien de rijkste stad van Latijns-Amerika.

Duitsland

München

Zuid-Duitsland heeft de hoogste economische groei van het land en de laagste werkloosheid. München is het hart van deze topregio.

Maleisië

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur is dé regionale zakenhub in Zuidoost-Azië. Wist je dat er al ruim 250 Nederlandse mkb’ers in Maleisië actief zijn?

China

Guangzhou

Guangzhou is een moderne, ambitieuze industriestad in het zuiden van China, gelegen in de ambitieuze 'Pearl River Delta'.

Polen

Warschau

Warschau is het centrum voor jonge en snelgroeiende bedrijven en trekt ondernemers aan vanuit heel Midden- en Oost-Europa.

Vietnam

Ho Chi Minh Stad

De handel met Vietnam zit al jaren in de lift. Na Duitsland, zijn we zelfs de tweede grootste Europese handelspartner van de Vietnamezen.

Thailand

Bangkok

Bangkok is het Thaise epicentrum van de handel en de drijvende kracht achter de investeringen en ontwikkelingen van het land.

Internationaal ondernemen en NLinBusiness

NLinBusiness wil dat meer Nederlandse ondernemers kiezen voor internationaal ondernemen. Meer ondernemers, in méér buitenland. In het buitenland liggen vele kansen en mogelijkheden voor internationaal zakendoen. Wij maken het makkelijker voor ondernemers om de volgende stap te zetten.

Lees ons verhaal

Uitdagingen ondernemen buitenland

 

Internationaal ondernemen kent een aantal grote uitdagingen. Veel ondernemers zien kansen voor zakendoen in het buitenland, maar hebben moeite om een volgende stap te zetten. Waarom? Gebrek aan kennis van de markt, onbekende wet en regelgeving en het vinden van de juiste partner. Door die drempels weg te nemen, maken we internationaal ondernemen makkelijker.

Op NLinBusiness vind je informatie over internationaal zakendoen die jou verder helpt. Van marktrapporten tot waardevolle tips van andere ondernemers. Op onze evenementen, workshops en netwerkborrels ontmoet je de juiste mensen die jou verder helpen.

Internationaal zakendoen: welke stad?

Wereldwijd hebben we 40 Cities of Opportunity geselecteerd waar internationaal ondernemen eenvoudig gaat en de slagingskans voor Nederlandse ondernemers groot is. In deze steden bouwen we nu actief aan NL Business Hubs, sterke netwerken van Nederlandse ondernemers en lokale dienstverleners. Zo vind je snel de juiste mensen om je heen. En wordt internationaal zakendoen makkelijker.

Bekijk al onze steden.

Evenementen internationaal zakendoen

Tijdens een evenement, borrel of workshop vind je vaak de beste internationale partners, dienstverleners of klanten. Van een kennisevent voor de Life Sciences & Healthsector met focus op de ASEAN-markt, tot een lucratieve handelsmissie naar Vietnam. Je vindt alle evenementen in onze evenementen agenda.

Exporteren

Wist je dat Nederland op plek 5 van de grootste exportlanden ter wereld staat? Het exporteren van goederen is vaak de eerste stap in internationaal ondernemen voor ondernemers. Wij bieden je graag informatie en inspiratie over de export binnen én buiten de Europese Unie (EU). Van tips over het opstellen van exportdocumenten tot inspirerende praktijkverhalen en contactmogelijkheden met experts. En of je nou wilt exporteren naar China of kiest voor exporteren naar Turkije, bij NLinBusiness staan we voor je klaar.