Zoals we nu allemaal ervaren heeft het coronavirus grote impact op internationaal zakendoen. Mocht je nu tegen issues aanlopen die specifiek te maken hebben met het coronavirus, neem dan gerust contact met ons op. Via ons uitgebreide netwerk van publieke en private partners in Nederland en in het buitenland en ons netwerk van NL Business Hubs in nauwe samenwerking met ambassades zullen we ons uiterste best doen je ook in deze turbulente tijden te ondersteunen bij internationaal zakendoen.

Jouw gids voor internationaal ondernemen

Vind alle informatie over internationaal ondernemen op één plek en ontmoet ondernemers en Service Providers in veertig door ons geselecteerde Cities of Opportunity.

Zoek Service Providers

Opkomende evenementen

Webinar: Data and Cybersecurity in China

China's rapid development over the last three decades has given way to new industries, new opportunities, and countless technological developments. Data and Cybersecurity have become hot-button issues as technological integration… Lees verder

Webinar: Recycling van verpakkingen in Duitsland

Recycling van verpakkingen in Duitsland, welke stond gepland op 18 maart, is wegens de uitbraak van het Corona Virus (Covid-19) verplaatst en vindt nu in de vorm van een webinar… Lees verder

Inschrijving gesloten

Inschrijven nieuwsbrief

Elke maand nieuws en tips ontvangen over internationaal ondernemen? Al 1.000 ondernemers gingen je voor!

Inschrijven

Onze geselecteerde steden

Bekijk alle steden
Colombia

Bogotá

De bevolking van Colombia is jong en ambitieus. Bogotá speelt een belangrijke rol in de internationale handel van het land.

Verenigde Arabische Emiraten

Dubai

Dubai groeit maar door. Logisch ook, met een ideaal belastingklimaat, prettige ease of doing business en strategische ligging.

Mexico

Mexico-Stad

Mexico-Stad is het politieke en economische centrum van Mexico en is bovendien de rijkste stad van Latijns-Amerika.

Duitsland

München

Zuid-Duitsland heeft de hoogste economische groei van het land en de laagste werkloosheid. München is het hart van deze topregio.

Maleisië

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur is dé regionale zakenhub in Zuidoost-Azië. Wist je dat er al ruim 250 Nederlandse mkb’ers in Maleisië actief zijn?

China

Guangzhou

Guangzhou is een moderne, ambitieuze industriestad in het zuiden van China, gelegen in de ambitieuze 'Pearl River Delta'.

Polen

Warschau

Warschau is het centrum voor jonge en snelgroeiende bedrijven en trekt ondernemers aan vanuit heel Midden- en Oost-Europa.

Vietnam

Ho Chi Minh Stad

De handel met Vietnam zit al jaren in de lift. Na Duitsland, zijn we zelfs de tweede grootste Europese handelspartner van de Vietnamezen.

Thailand

Bangkok

Bangkok is het Thaise epicentrum van de handel en de drijvende kracht achter de investeringen en ontwikkelingen van het land.