Het internationaal partnernetwerk

NLinBusiness.com is dé plek waar bedrijven de juiste en relevante contacten kunnen vinden voor hun internationale groeiplannen. Hieronder vind je een overzicht van partijen die jou kunnen begeleiden of ondersteunen bij het zakendoen in het buitenland; van marktverkenning, inspirerende cases tot aan het vinden van de juiste zakelijke partners. Samen helpen we jou verder.

Commerciële dienstverleners

Op zoek naar dienstverlening op het gebied van marketing, sales, juridisch of fiscaal advies? Bekijk het netwerk van NLinBusiness.com.

NL Business Hubs

Wil je een nieuwe buitenlandse markt betreden? Of in contact komen met een netwerk aan ondernemers in het land zelf? De NL Business Hubs helpen je.

Overheid

Het Nederlands ambassade netwerk, de RVO, de KvK en lokale overheden ondersteunen Nederlandse ondernemers bij het internationaal zakendoen.

Andere ondernemers

Nederlandse MKB'ers zijn vaak een inspirerend voorbeeld. Ook op het gebied van internationaal zakendoen. Lees meer over hun ervaringen.

Ondernemers- en brancheverenigingen

VNO-NCW, MKB-Nederland, FME, Evofenedex en Koninklijke Metaalunie e.a. verenigingen behartigen de belangen van ondernemers.

 

Help jij Nederlandse bedrijven ook met zakendoen in het buitenland?

Laten we samenwerken. Sluit je aan op ons platform.