Het Partnernetwerk

Ons Netwerk

Het internationale netwerk van NLinBusiness.com is jouw toegangspoort tot een wereld van zakelijke kansen. Met NL Business Hubs, experts en dienstverleners in meer dan 40 landen staan we klaar om jouw internationale ambities te ondersteunen. Door de diversiteit van ons netwerk kunnen we jou op allerlei manieren helpen.

NL Business Hubs

Onze NL Business Hubs vind je in meer dan 20 landen. Ze delen met liefde hun kennis over de lokale cultuur en marktkansen in het land waar jij zaken wil doen. Met een groot netwerk en nauwe samenwerking met lokale dienstverleners, overheden en de Nederlandse posten, ondersteunen ze Nederlandse bedrijven bij het betreden van nieuwe buitenlandse markten. Lees hier verder over de NL Business Hubs. 

Commerciële dienstverleners

Bij NLinBusiness.com kun je ook terecht voor diensten op het gebied van marketing, sales, juridisch of fiscaal advies. Wij verbinden je met de beste professionals om je te helpen jouw doelen te bereiken.

Overheid

Het Nederlands postennetwerk (ambassade, consulaten en NBSO's), de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), de Kamer van Koophandel (KvK) en lokale overheden ondersteunen Nederlandse ondernemers bij hun internationale ambities.

Andere ondernemers

Nederlandse MKB'ers zijn vaak een inspirerend voorbeeld, ook op het gebied van internationaal zakendoen. Leer van hun ervaringen.

Ondernemers- en brancheverenigingen

VNO-NCW, MKB-Nederland, FME, Evofenedex en Koninklijke Metaalunie, en andere verenigingen behartigen de belangen van ondernemers en zijn nauw betrokken bij onze initiatieven.

 

Wij zorgen ervoor dat jij de juiste match vindt die je verder helpt. Wil je juist onderdeel van ons netwerk worden? Dat horen we natuurlijk graag! We vertellen je er hier meer over.

NLinBusiness.com
Een greep uit ons netwerk

Van Holland Group

Commerciële Dienstverlener
Edward Verweij

Edward Verweij, Chief Sales Officer

Meer info

Holland House Colombia

NL Business Hub
Jan Willem van Bokhoven

Jan Willem van Bokhoven, Directeur

Meer info

Ebury

Commerciële Dienstverlener
Duco Rooyaards

Duco Rooyaards, Head of Partnerships

Meer info

Netherlands France Chamber of Commerce (NFCC)

NL Business Hub
Anouk Zoet

Anouk Zoet, Managing Director

Meer info

Dyami Security Intelligence

Commerciële Dienstverlener
Meggi Deltrap

Meggi Deltrap, Head of Business Development

Meer info

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Overheid
RVO

RVO, RVO

Meer info

Meer weten over samenwerken met NLinBusiness.com?

Neem vandaag nog contact op met ons partnerteam en help Nederlandse ondernemers om succesvol te worden in het buitenland.

Lise Hordijk

Lise Hordijk

International Business Manager voor NLinBusiness.com