Ons verhaal

De perfecte match voor internationaal ondernemen

Nederlandse ondernemers denken graag groter dan Nederland. Maar de stap over die grens zetten blijft lastig, zelfs na jaren ervaring. Juridische hobbels of gebrek aan marktkennis en contacten maken zakendoen in Warschau ingewikkelder dan in het Westland. Om over Amerika, Brazilië of China nog maar te zwijgen. Maar maak je geen zorgen, NLinBusiness.com helpt je.

Zo helpen we

Bij NLinBusiness.com staan we klaar voor de duizenden mkb’ers die (meer) internationaal willen ondernemen. Om die weg vrij te maken, vind je bij ons handige informatie, interessante evenementen en een netwerk aan experts en dienstverleners dat je verder kan helpen.

Het netwerk van NLinBusiness.com heeft grenzeloos veel kennis en praktische ervaring. Via onze website matchen we jou met honderden experts en adviseurs in binnen- en buitenland. Zo helpen we je om eerste contacten om te zetten in waardevolle relaties en succesvol internationaal uit te breiden.

Initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland

NLinBusiness.com bestaat sinds 2018 en is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland. Er wordt intensief samengewerkt met het ministerie van Buitenlandse Zaken, het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en verschillende brancheverenigingen.

Wij zijn NLinBusiness.com, de slimme manier om de perfecte match voor internationaal ondernemen te vinden.

Niet gevonden wat je zocht? NLinBusiness.com kan jou persoonlijk verder helpen

NLinBusiness.com is hét platform voor internationaal zaken doen. Wij zijn in het leven geroepen om mkb bedrijven te ondersteunen in zaken doen in het buitenland. Neem gerust contact met ons op met een specifieke vraag.

Lise Hordijk

Lise Hordijk

International Business Manager voor NLinBusiness.com