COVID-19 update: Zoals we allemaal  ondervinden, heeft Corona grote impact op het international zaken doen. Mocht je nu tegen issues aanlopen die specifiek met Corona te maken hebben, neem dan met ons contact op of bekijk de coronapagina.

Jouw gids voor internationaal zakendoen

Kom gemakkelijk in contact met zakelijke dienstverleners, vind inspirerende verhalen van collega ondernemers en spijker je kennis bij over internationaal zakendoen.

Dienstverleners
Dienstverleners
Maak sneller internationale stappen door in contact te komen met de juiste partijen, zowel nationaal en internationaal.
Ga naar Dienstverleners
Cities of Opportunity
Cities of Opportunity
Maak sneller de stap naar internationaal zakendoen: Ontdek jouw mogelijkheden in 40 kansrijke steden wereldwijd.
Ga naar alle Cities of Opportunity
NL Business Hub
NL Business Hub
Krijg in 40 door NLinBusiness geselecteerde steden lokaal ondersteuning bij het realiseren van je internationale ambities.
Ga naar de NL Business Hubs
Evenementen
Evenementen
Neem deel aan evenementen over internationaal zakendoen, en ontmoet andere collega-ondernemers.
Ga naar Evenementen
Publicaties
Publicaties
Vind de juiste en meest recente informatie over internationaal zakendoen, allemaal overzichtelijk gebundeld op één plek.
Ga naar Publicaties

Voor ondernemers, door ondernemers

Laat je inspireren door collega-ondernemers die de stap naar internationaal zakendoen al hebben gemaakt.

Dianne Philipsen - München

Zou ik een winkel kunnen openen in het buitenland? Dat was nog de vraag. Echter werden de kazen van Henri Willig al decennialang enthousiast ontvangen door internationale klanten.

Lees verder

Christiaan Rommens - Ho Chi Minh-Stad

Het is in Vietnam erg belangrijk dat je alle juridische documenten perfect op orde hebt en al het papierwerk goed voorbereidt. Christiaan Rommens weet inmiddels veel te vertellen.

Lees verder

Zakendoen in Zuidoost-Azië (ASEAN-regio) - Azië

Ondernemen over de grens kan best uitdagend zijn. Heb jij interesse in de ASEAN-regio? Bereid je dan goed voor. Kom alles te weten over deze regio met onze e-mailspecial.

Lees verder

Cities of Opportunity

Wereldwijd hebben wij 40 steden met kansen geselecteerd. In deze steden is de slagingskans voor Nederlandse mkb-ondernemers in onze ogen het grootst.

Bekijk alle steden

Antwerpen

Antwerpen is de belangrijkste havenstad van België. Na Duitsland is België de belangrijkste handelspartner van Nederland.

Bangkok

Bangkok is het Thaise epicentrum van de handel en de drijvende kracht achter de investeringen en ontwikkelingen van het land.

Boekarest

Boekarest ontwikkelt zich in een razendsnel tempo. Het is de hoofdstad en tevens het industriële en commerciële centrum van Roemenië.

Bogotá

De bevolking van Colombia is jong en ambitieus. Bogotá speelt een belangrijke rol in de internationale handel van het land.

Dubai

Dubai groeit maar door. En dat is logisch ook, met een ideaal belastingklimaat, een prettige manier of ‘doing business’ en de strategische ligging.

Guangzhou

Guangzhou is een moderne, ambitieuze industriestad in het zuiden van China, gelegen in de ambitieuze 'Pearl River Delta'.

Ho Chi Minh-Stad

De handel met Vietnam zit al jaren in de lift. Na Duitsland, zijn we zelfs de tweede grootste Europese handelspartner van de Vietnamezen.

Hongkong

Hongkong is een toonaangevende internationale zakenstad en één van de meest open economieën ter wereld.

Jakarta

Hoofdstad Jakarta is een dynamische stad in Indonesië met één van de grootste afzetmarkten van Zuidoost Azië. Groeit de komende jaren hard door!

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur is dé regionale zakenhub in Zuidoost-Azië. Wist je dat er al ruim 250 Nederlandse mkb’ers in Maleisië actief zijn?

Londen

Met haar indrukwekkende financiële centrum en infrastructuur is Londen de zakelijk slagader van het Verenigd Koninkrijk.

Mexico-Stad

Mexico-Stad is het politieke en economische centrum van Mexico en het is bovendien de rijkste stad van Latijns-Amerika.

Mumbai

Mumbai is met 13 miljoen inwoners de grootste stad van India en de poort naar een afzetmarkt van 1,3 miljard Indiërs.

München

Zuid-Duitsland heeft de hoogste economische groei van het land en de laagste werkloosheid. München is het hart van deze topregio.

San Francisco

San Francisco is de onofficiële hoofdstad van Sillicon Valley en de hoogopgeleide bevolking maakt het een stad vol kansen.

Santiago

Santiago is het economisch centrum van Chili. Het land scoort van alle landen in Zuid-Amerika het best op de 'Ease of doing business index'

São Paulo

São Paulo is de grootste stad van Brazilië. Het land blijft heeft een groeiende, opkomende economie waar veel kansen liggen.

Panama-Stad

Panama-Stad is méér dan het Panamakanaal. De 'Hub of the America's’ is zelfs de snelstgroeiende economie van geheel Latijns-Amerika.

Warschau

Warschau, Polen is het centrum voor jonge en snelgroeiende bedrijven en trekt ondernemers aan vanuit heel Midden- en Oost-Europa.

Onze Partners

Ook Partner worden?

Wij breiden ons netwerk dagelijks uit met nieuwe partners. Ook benieuwd wat NLinBusiness voor jouw organisatie kan betekenen? Bekijk dan onderstaande pagina.

Bekijk de pagina