Zakendoen in Zuidoost-Azië? En dan specifiek in de ASEAN-regio? Ontvang alle informatie die je nodig hebt om goed voorbereid de eerste stappen te maken, direct in je inbox.

Leuk, ik schrijf me in

Ontdek zakendoen in Zuidoost-Azië (ASEAN-regio)

De ASEAN (Association of Southeast Asian Nations) is een organisatie van tien landen in Zuidoost-Azië. De organisatie bestaat al sinds 1967 en is opgericht door de Filipijnen, Indonesië, Maleisië, Singapore en Thailand. De reden voor deze oprichting? Het bevorderen van economische, culturele en politieke samenwerking. In de afgelopen jaren heeft de ASEAN zich ontwikkeld tot de effectiefste internationale organisatie in heel Azië! Met meer dan een half miljard inwoners in deze regio in Azië, stijgende welvaart en sterke economische groei, biedt de ASEAN regio veel zakelijke kansen.

Bereid je goed voor

Wil jij ook zakendoen in Zuidoost-Azië, en specifiek in de ASEAN-regio? Bereid je dan goed voor. Ondernemen over de grens kan anders zijn dan in Nederland. Wil je op een leuke manier informatie ontvangen over zakendoen in de landen die onder de ASEAN vallen? Schrijf je in voor onze e-mailspecial: ontdek zakendoen in Zuidoost-Azië (ASEAN-regio).

Dit is wat je kunt verwachten:

Wat: 3 e-mails met de volgende onderwerpen:

  1. Tips voor zakendoen in Maleisië, Indonesië, Thailand, Singapore en Vietnam
  2. Jouw boots on the ground; het NL Business Hub netwerk
  3. Verhalen van ondernemers: hoe gaat het ondernemen er echt aan toe in de ASEAN regio?

Wanneer: Vanaf je inschrijving, om de dag direct in je inbox!

Ready om informatie te ontvangen over zakendoen in Zuidoost-Azië, en dan met name in de ASEAN-regio? Schrijf je nu in.

Ja, ik wil me inschrijven

Nog meer relevante content over de ASEAN regio

Bekijk onze ASEAN pagina!

Wil je nog meer informatie over ASEAN? Wij verzamelden relevante content op een dedicated ASEAN pagina zodat je nog meer interessante artikelen kunt lezen.

Onze Cities of Opportunity in de ASEAN-regio

Bekijk alle steden
Bangkok

Bangkok

Bangkok is het Thaise epicentrum van de handel en de drijvende kracht achter de investeringen en ontwikkelingen van het land.

Ho Chi Minh-Stad

Ho Chi Minh-Stad

De handel met Vietnam zit al jaren in de lift. Na Duitsland, zijn we zelfs de tweede grootste Europese handelspartner van de Vietnamezen.

Jakarta

Jakarta

Hoofdstad Jakarta is een dynamische stad in Indonesië met één van de grootste afzetmarkten van Zuidoost Azië. Groeit de komende jaren hard door!

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur is dé regionale zakenhub in Zuidoost-Azië. Wist je dat er al ruim 250 Nederlandse mkb’ers in Maleisië actief zijn?

Heb je concrete vragen over zakendoen in Zuidoost-Azië? Bij NLinBusiness staan we altijd voor je klaar. Onze International Business Mangers staan je graag bij en koppelen je aan de juiste mensen zodat ondernemen in het buitenland voor jou, bijna net zo gemakkelijk wordt als ondernemen in Nederland.

Neem contact op met Jeroen Haver, onze specialist in Zuidoost-Azië.