Gepubliceerd op 28 februari 2024

Cursus: Taalcoaching Zakelijk Engels (1-op-1 training)

INTRODUCTIE

In deze cursus staat de specifieke wens van de deelnemer centraal. Gaat het om presenteren, rapporteren, telefoneren, onderhandelen, klachten afhandelen, voorzitten of juist ‘social talk’? Vaste onderdelen zijn in ieder geval woordenschat, vakjargon, specifieke uitdrukkingen en natuurlijk de do’s and don’ts in de Engelse taal en omgang, want hoe dicht Engeland en Nederland ook bij elkaar liggen, de culturen verschillen en dit komt ook tot uitdrukking in taal. Je trainer is altijd een native speaker, samen met hem of haar zet je een persoonlijk coaching traject op om je doelen te realiseren.

DOELGROEP

Voor iedereen die werkzaam is in het MKB en zaken doet met Engeland of Engelstalige landen.

LEERDOEL

Makkelijker en met meer nog vertrouwen spreken of schrijven in de Engelse taal in diverse zakelijke situaties.

OPBOUW

De cursusduur bedraagt 8 weken, 2 uur per week. Het gaat om een individueel traject. De opbouw van de cursus wordt in samenspraak met de deelnemer opgezet. De vaardigheden die centraal staan zijn spreekvaardigheid of schrijfvaardigheid of een combinatie hiervan.

ONDERWERPEN

Tijdens de training kunnen de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • Het oefenen van spreek- of schrijfvaardigheid (gebaseerd op de praktijk van de deelnemer)
  • Nuances en verfijning van de Engelse taal
  • Vocabulaire
  • Vakjargon
  • Grammatica refresher
  • Uitspraak
  • Idioom en uitdrukkingen
  • Cultuur

Deze training is voor licht gevorderden tot vergevorderden. Nog geen of heel weinig kennis van de Engelse taal? Kijk dan naar onze individuele- of groepstaaltrainingen of neem contact met ons op.

OVER STE LANGUAGES

STE Languages is een toonaangevend taleninstituut in Nederland en al meer dan dertig jaar actief op het gebied van taaltrainingen. De taaltrainingen worden op alle niveaus en in alle talen zoals Nederlands, Engels, Duits, Spaans en in vele andere talen gegeven.

STE Languages werkt uitsluitend met gecertificeerde, ervaren en zeer enthousiaste taaltrainers die grote affiniteit hebben met het internationale bedrijfsleven.

Om je beginniveau en specifieke leerdoelen vast te stellen vindt een intake plaats voorafgaand aan de training. De resultaten en leerdoelen worden na de intake met de cursist gedeeld.