Onze geselecteerde dienstverleners

Dienstverleners

In iedere stad hebben wij een actief netwerk van dienstverleners, die ondernemers kunnen helpen bij het realiseren van hun droom. We maken onderscheid tussen commerciële dienstverleners en dienstverleners die een initiatief zijn van de overheid of hieraan zijn gerelateerd. Daarnaast zijn sommige dienstverleners actief in Nederland en anderen op locatie. Per stad bieden wij een overzicht. De dienstverleners zijn onafhankelijk van NLinBusiness. Vermelding op NLinBusiness impliceert geen beoordeling of advies omtrent de betrouwbaarheid, kwaliteit of geschiktheid van de dienstverlener.

resultaten gevonden

OOK ALS DIENSTVERLENER OP ONZE WEBSITE?

Ondersteun jij vanuit Nederland ondernemers op internationale markten en wil je deel uit maken van het NLinBusinessnetwerk? Vul dan deze vragenlijst in en dan nemen wij contact met je op.

Aanmelden
Wis alle filters
Zoeken
Filter
Filter
Filter toepassen
Dienst
Type
Continent
Land
Stad
Taal
Sector

Agriprogress

Agriprogress staat sinds 30 jaar, als projectenbureau voor duurzame innovatie en businessdevelopment in de agrifood sector. Wij supporten (internationaliseren en ontwikkelen) agrifoodondernemingen, overheden en investeerders via projectontwikkeling, interim management,consultancy en training wereldwijd.

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel

Bluefield

Blue Field begeleidt nederlandse bedrijven bij een succesvolle market entry in Duitsland. Als marketing dienstverlener met kantoren in Amsterdam en München kunnen we ondernemingen volledig ondersteunen bij alle marketing activiteiten ter plekke.

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel

Buro del Rey

Buro del Rey biedt een breed palet aan diensten aan voor Agri-Food bedrijven, investeerders (fondsen), retailers en overheden in Latijns-Amerika, de VS, Canada en Europa.

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel

Cactus Marketing

Cactus Marketing ondersteunt Nederlandse mkb-bedrijven bij een succesvolle start of expansie in Duitsland. Van de ontwikkeling van de marketingstrategie tot de coördinatie en uitvoering van de Duitstalige marketing- en communicatieactiviteiten.

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel

CGCB International B.V.

CGCB International BV is een internationaal adviesbureau met een speciale focus op internationaal zakendoen. Onze consultants hebben meer dan 40 jaar ervaring in het adviseren van klanten in internationaal ondernemen, en fusies & overnames.

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel

Clearscope

Clearscope combineert praktische ervaring met de meest recente business & sales development inzichten. Clearscope heeft een eigenzinnige aanpak ontwikkelt; genaamd “Lean Customer Development”.

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel

Culture-Inc.

Culture-Inc. helpt expats, moderne zakenreizigers en internationale teams sneller en effectiever verschillende culturen succesvol te overbruggen.

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel

Export Partner

Als Nederlands’ grootste exportadviesbureau staat Export Partner al sinds 2002 klaar voor bedrijven die internationaal willen groeien. Van business development tot handelsmissie en van marktonderzoek tot online marketing: met alle expertises in huis is Export Partner jouw partner in internationaal ondernemen.

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel

Mango Kollektiv

Mango Kollektiv helpt bedrijven de cultuurkloof naar de Duitse markt te overbruggen in drie simpele stappen: Valideren – positioneren – communiceren

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel

NL Business Hub Munich

Op www.nlbusinesshubmunich.nl vind je lokale dienstverleners, concrete business opportunities en gelijkgestemde ondernemers die reeds actief zijn in München.

NL Business Hub
NL Business Hub NL Business Hub

Phaff Export Marketing BV

Phaff Export Marketing BV is al 30 jaar (sinds 1991) een van de marktleiders op het gebied van export promotie van AgriFood producten en diensten. Het bureau werkt voor overheden, export boards en private bedrijven.

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel

PSPS Business Abroad

PSPS helpt Nederlandse en buitenlandse bedrijven nieuwe internationale markten te betreden. Onze klanten zijn overheden en bedrijven. Geografische focuslanden zijn België, Duitstalige landen, VK en de VS.

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Ontdek waar voor jóu de kansen en valkuilen liggen. Adviseurs van RVO maken gratis een marktverkenning of landenvergelijking gericht op jouw situatie.

Overheid
Overheid Overheid

Skyne

Wij zijn de juiste partner om uw merk te laten groeien. We creëren, verfijnen en transformeren bedrijven, waarbij we creatieve strategische oplossingen combineren met uitstekend design.

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel

World Trade Centre Netherlands Alliance

De WTC Trade Associates / exportcoaches begeleiden mkb-ondernemers die grenzeloos zaken willen doen. Men biedt wereldwijd toegang tot meer dan 750.000 organisaties. Zo geven ze internationaal ondernemerssucces een vliegende start.

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel

Xportwise

Xportwise ondersteunt MKB-ondernemers uit de maakindustrie met het opzetten en uitbreiden van hun exportactiviteiten. De focus ligt op hands-on ondersteuning; praktisch en resultaatgericht.

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel

Brainport Development

Als economische ontwikkelingsmaatschappij werken we samen met het bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden aan een sterke en duurzame economische regio, Brainport Eindhoven. Wij verbinden organisaties, bedrijven en talenten en versnellen nieuwe innovaties. Daarnaast laten we de wereld door internationale promotie zien hoe bijzonder onze regio is.

Netwerkorganisatie
Netwerkorganisatie Netwerkorganisatie

Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK)

Met uw bedrijf de Duitse markt op? De Duits-Nederlandse Handelskamer is het eerste aanspreekpunt voor het leggen van zakelijke contacten en marktbetreding in het buurland.

Netwerkorganisatie
Netwerkorganisatie Netwerkorganisatie

Horizon Flevoland

Wij zetten ons in om ondernemers te laten groeien en tegelijkertijd maatschappelijke opgaven te realiseren. Ons doel is een zichtbare bijdrage te leveren aan de duurzame economische groei van Flevoland.

Netwerkorganisatie
Netwerkorganisatie Netwerkorganisatie

Trade and Innovate NL

Trade and Innovate NL (TINL) helpt Nederlandse ondernemers bij internationaal ondernemen. Dat doen we door samen te werken met de Rijksoverheid, regio's, provincies en steden. We zetten onze netwerken, kennis en expertise in om ondernemers te helpen en het totale bereik te vergroten. Hiermee creëren we toegevoegde waarde voor Nederland.

Netwerkorganisatie
Netwerkorganisatie Netwerkorganisatie