Dit zijn onze ambities

Wij zijn er voor de duizenden mkb’ers die (meer) internationaal willen ondernemen, en dat nog niet doen. We nemen barrières weg door inspiratie, informatie en de juiste partners voor te stellen. Zo maken we de weg vrij om succesvol internationaal te ondernemen.

Wereldwijde uitdagingen, Nederlandse oplossingen

Als relatief klein land zijn we het vijfde grootste exportland ter wereld. Terecht, want Nederlandse ondernemers hebben oplossingen voor wereldwijde uitdagingen. Van babymelkpoeder en de nieuwste bemestingsmachines voor de landbouw tot hypermoderne computerchips. Daar kunnen we trots op zijn!

En er is nog heel wat potentieel.

Nederlandse ondernemers in Duitsland kunnen de Poolse markt bijvoorbeeld ontdekken. En voor Nederlanders in Frankrijk liggen er kansen in Spanje of Italië. Vanuit de Verenigde Staten kan je de stap naar Mexico of Colombia zetten. Of kijk eens naar de boomende landen in Azië zoals China of Maleisië.

Wereldwijde uitdagingen, Nederlandse oplossingen

Onze missie: méér ondernemers, in méér buitenland.

NLinBusiness.com ondersteunt en adviseert ondernemers die internationaal willen groeien.

We hebben wereldwijd 40 Cities of Opportunity geïdentificeerd. In deze steden bouwen we NL Business Hubs uit, sterke netwerken van Nederlandse ondernemers en lokale partners. Zo vind je onmiddellijk kansen en de juiste mensen om die kansen ten volle te benutten.

Hiermee wordt internationaal zakendoen bijna net zo makkelijk als ondernemen in Nederland.

Onze missie: méér ondernemers, in méér buitenland.

Zo doen we dat!

Op NLinBusiness.com vind je informatie over internationaal zakendoen. Van marktrapporten tot waardevolle tips van andere, ervaren ondernemers. Op onze evenementen, workshops en netwerkborrels ontmoet je de juiste mensen die jou verder kunnen helpen.

Vertel me meer!