Netwerkorganisatie

Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK)

De Duitse markt op? De Duits-Nederlandse Handelskamer is het eerste aanspreekpunt voor het leggen van zakelijke contacten en marktbetreding in het buurland. Samen met u, vinden we een passende strategie voor een positionering op maat.

We bemiddelen in handelscontacten en personeel in het buurland, stellen arbeidscontracten op, adviseren over bedrijfsoprichtingen, begeleiden bij bedrijfsopvolgingen en ondersteunen onze klanten bij de loonboekhouding en fiscale vertegenwoordiging. Als ondernemer kunt u dus met bijna iedere vraag bij ons aankloppen, ook als u al in Duitsland actief bent.

Wat anderen zeggen

Dereck Breuning

Algemeen directeur - Provolve IT

Met behulp van de DNHK hebben wij een geschikte distributeur voor onze software in Duitsland gevonden. De DNHK stond ons niet enkel bij met tips, maar heeft cruciaal werk verzet om dit voor ons mogelijk te maken. Uiteraard blijft het je eigen Duitsland avontuur. Maar in de DNHK heb je als rondreizende Frodo een goede Sam.

Sander van Arragon

Commercial manager - Van de Steeg

Dankzij de Duits-Nederlandse Handelskamer hebben we een expert en native speaker gevonden. Behalve bij het recruiting overtuigde de DNHK ons ook door haar gedegen kennis van de Duitse markt en de wet- en regelgeving. Daarnaast leveren ze vakmanschap op het gebied van verloning en arbeidsrecht.

Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK)

Nassauplein 30, 2585 EC Den Haag

Plan routebeschrijving

Neem contact op

Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Neem contact op via onderstaand formulier.
Naam*
opt-in-doorsturen-dienstverlener*
Toestemming*