VisaVersa

VisaVersa is gespecialiseerd in immigratierecht voor Amerika, Nederland, Australië en het Verenigd Koninkrijk. Voor elk van deze landen heeft ons kantoor specialisten in dienst die vele jaren ervaring hebben met de immigratieprocedures voor het betreffende land. Het aanvragen van een werkvisum, investeringsvisum of visum voor permanent verblijf is vaak een complexe en langdurige procedure, waarbij onze kennis en ervaring van grote toegevoegde waarde kan zijn voor de slagingskans van uw visumaanvraag. Ons team van experts begrijpt de vraagstukken die belangrijk zijn bij een tijdelijk of permanent verblijf in het buitenland. De visumaanvraag is een essentieel onderdeel van dit proces, en wij zorgen ervoor dat deze procedure zo probleemloos mogelijk verloopt. Duidelijke communicatie over de procedure, persoonlijke begeleiding, en goede service zijn belangrijke elementen in onze dienstverlening.

Wat anderen zeggen

Dennis Tummers

P&O Adviseur - VDL Groep bv.

"Mijn ervaringen met VisaVersa zijn heel goed; ze hebben ons tot dusver in onze jarenlange samenwerking met de vele bedrijven binnen de VDL-groep nog niet in de steek gelaten; alle aangevraagde visa's voor zowel de VS als Nederland en soms ook nog andere landen zijn er door juiste samenwerking en sparring doorheen gekomen."

Ton Zwartjens

HR Manager - Terberg Benschop BV.

"Het aanvragen van een Visum vergt veel kennis en ervaring, niet alleen per land maar ook met betrekking tot welk visum voor welke uitzending nodig is. VisaVersa heeft ons de afgelopen jaren daarbij op een zeer professionele wijze geadviseerd en ondersteund. Het verkrijgen van een visum is niet vanzelfsprekend en VisaVersa kijkt daarin zeer kritisch mee zodat bij de uiteindelijke aanvraag alles soepel verloopt en het visum wordt verkregen. De consultants van VisaVersa zijn zeer goed op de hoogte van de wet- en regelgeving en hebben contacten met meerdere ambassades in de wereld. Om een visum te kunnen verkrijgen wordt ook creatief meegedacht bij welke ambassade een visum aan te vragen vanwege (mede door Covid-19) de lange wachtlijsten die er zijn. Een belangrijk aspect in de dienstverlening is dat per aanvraag een vaste consultant wordt toegewezen die het hele traject begeleidt. Afspraken worden altijd nagekomen! Ze werken snel, adequaat en communiceren duidelijk. Wij zijn een tevreden klant."

Hilde Cevaal
Hilde Cevaal

Neem vrijblijvend contact op

VisaVersa in Dordrecht helpt je verder met ondernemen in het buitenland .

Neem contact op

"*" indicates required fields

Stel direct je vraag aan deze dienstverlener via dit formulier.
Naam*