NLinBusiness / Dienstverleners / Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Heb je vragen over zakendoen in het buitenland? De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) helpt je verder met persoonlijk advies. Ontdek waar voor jóu de kansen en valkuilen liggen. Adviseurs van RVO maken gratis een marktverkenning of landenvergelijking gericht op jouw situatie. Ook helpen ze bij het vinden van zakenpartners in het buitenland, geven ze advies over beschikbare subsidies, leningen en wet- en regelgeving in het buitenland. Via RVO heb je toegang tot het buitenlandnetwerk van onder meer ambassades, consulaten en Netherlands Business Support Offices (NBSO's). Samen met het ministerie van Buitenlandse Zaken organiseert RVO handelsmissies. Heb je internationale ambities en wil je snel de juiste contacten leggen in een land? Ga dan mee op een missie. De Rijksoverheid zet zich in voor een uitstekend ondernemersklimaat. Ministeries stippelen daar beleid voor uit. De taak om dit beleid uit te voeren ligt bij RVO. Ondernemers met internationale ambities kunnen bij ons terecht voor netwerken & contacten, kennis & informatie, financiering en belangenbehartiging.  

Wat anderen zeggen

Erik Swennen

Technisch directeur - AAA-LUX

Banken vonden het risico voor de bouw van een buitenlandse productielocatie te groot. Dat ligt anders bij het Dutch Trade and Investment Fund (DTIF) dat zicht richt op het belang van de Nederlandse economie. Bij RVO.nl begrepen ze dat de stap naar Maleisië betekent dat AAA-LUX verder kan groeien.

Jean-Paul Schmitz

CEO - Asia Assist

Via RVO.nl kwamen we in contact met het netwerk van de Netherlands Business Support Offices. Ze hebben handelskantoren, ook in China. Daar konden we vragen stellen over de werking van de markt en wet- en regelgeving.

Klantencontactcentrum
Klantencontactcentrum

Neem vrijblijvend contact op

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in Den Haag helpt je verder met ondernemen in het buitenland .

Neem contact op

"*" indicates required fields

Stel direct je vraag aan deze dienstverlener via dit formulier.
Naam*