NLinBusiness / Dienstverleners / NextportChina B.V.

NextportChina B.V.

U kunt bij ons terecht voor elke vraag gerelateerd aan ‘China’ en ‘digital’. Zowel voor de B2C als de B2B markt.

Onze Chinese online specialisten helpen u navigeren binnen het dynamische Chinese online landschap. Wij staan voor u klaar om uw bedrijf online zichtbaar te maken en uw producten en/of diensten op een (kosten)efficiënte manier te promoten onder uw doelgroep. Doel van deze branding- en promotie activiteiten is het laten groeien van uw omzet in China door het binnenhalen van kwalitatieve leads.

Tot nu toe heeft ons gepassioneerde team van Chinese en Nederlandse professionals meer dan 300 Europese merken ondersteund bij de succesvolle promotie en verkoop op platforms als WeChat, Xiaohongshu (Little Red Book), Tmall (Global), JD, Baidu, Douyin en Sina Weibo.

Wat anderen zeggen

Remco Sikkema

Senior Marketing Manager - Xsens

NextportChina heeft ons geholpen om een online presence te hebben in China. Ze hebben ons in eerste instantie geholpen met de procedure om een Wechat account aan te maken. Tevens hebben we gezamenlijk een content planning opgezet en hebben we onze Engelse website content geschikt maakte voor gebruik in China. NextportChina heeft kennis van de locale Chinese markt, de cultuur en de (digitale) mogelijkheden, iets wat wij niet in huis hebben en voor ons de reden om met NextportChina in zee te gaan.

Thijs van der Toom
Thijs van der Toom

Neem vrijblijvend contact op

NextportChina B.V. in Amsterdam helpt je verder met ondernemen in het buitenland .

Neem contact op

"*" indicates required fields

Stel direct je vraag aan deze dienstverlener via dit formulier.
Naam*