NLinBusiness / Dienstverleners / Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK)

Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK)

  De Duitse markt op? De Duits-Nederlandse Handelskamer is het eerste aanspreekpunt voor het leggen van zakelijke contacten en marktbetreding in het buurland. Samen met u, vinden we een passende strategie voor een positionering op maat. We bemiddelen in handelscontacten en personeel in het buurland, stellen arbeidscontracten op, adviseren over bedrijfsoprichtingen, begeleiden bij bedrijfsopvolgingen en ondersteunen onze klanten bij de loonboekhouding en fiscale vertegenwoordiging. Als ondernemer kunt u dus met bijna iedere vraag bij ons aankloppen, ook als u al in Duitsland actief bent.

Wat anderen zeggen

Dereck Breuning

Algemeen directeur - Provolve IT

Met behulp van de DNHK hebben wij een geschikte distributeur voor onze software in Duitsland gevonden. De DNHK stond ons niet enkel bij met tips, maar heeft cruciaal werk verzet om dit voor ons mogelijk te maken. Uiteraard blijft het je eigen Duitsland avontuur. Maar in de DNHK heb je als rondreizende Frodo een goede Sam.

Sander van Arragon

Commercial manager - Van de Steeg

Dankzij de Duits-Nederlandse Handelskamer hebben we een expert en native speaker gevonden. Behalve bij het recruiting overtuigde de DNHK ons ook door haar gedegen kennis van de Duitse markt en de wet- en regelgeving. Daarnaast leveren ze vakmanschap op het gebied van verloning en arbeidsrecht.

Hendrike Oosterhof
Hendrike Oosterhof

Neem vrijblijvend contact op

Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) in Den Haag helpt je verder met ondernemen in Duitsland .

Neem contact op

"*" indicates required fields

Stel direct je vraag aan deze dienstverlener via dit formulier.
Naam*