Video s6 februari 2020

Interessante activiteiten voor Nederlandse ondernemers in Bangkok

Download video s

Activiteiten voor Nederlandse ondernemers in Bangkok!

Thailand is een van de grootste landen in Zuidoost-Azië en de bevolking wordt geschat op 67 miljoen. Met 10 miljoen inwoners is de hoofdstad Bangkok de grootste stad. Thailand heeft een opkomende economie die die sterk afhankelijk is van de export, die bijdraagt aan meer dan twee-derde van het bbp. De belangrijkste exportproducten van Thailand zijn machines, elektronische apparatuur, voertuigen, rubber en edelstenen. Thailand en Nederland hebben een sterke handelsrelatie van bijna €4,4 miljard. Deze bilaterale handel en investeringen zijn de afgelopen jaren sterk gegroeid. Zo is Nederland de grootste EU-investeerder in Thailand en is het de eerste bestemming binnen de Europese Unie voor Thaise buitenlandse investeringen. Al met al is het een interessante plek om te gaan ondernemen!  

Maar wat zijn nou interessante activiteiten waar jij als ondernemer naartoe kunt gaan in Thailand? En welke zijn het meest relevant voor jouw onderneming? Om hier een beeld van te geven bezocht NLinBusiness de Food & Hospitality Tradeshow en de Medical Fair in Thailand.       

Video!                                                 

Deze video beschrijft wat voor mogelijke activiteiten er voor Nederlandse ondernemers worden georganiseerd en wat deze voor jou kunnen betekenen. Zo doe je tijdens deze activiteiten waardevolle contacten op, kun je jouw product of dienst tentoonstellen en is het mogelijk om partnerships te sluiten. 

Ook de Netherlands-Thai Chamber of Commerce kan jou als ondernemer helpen met het vinden van de juiste evenementen en netwerk mogelijkheden. Sinds november 2019 is de NTCC officieel toegetreden tot het netwerk van NL Business Hubs en is daarmee een belangrijke startplek voor Nederlandse bedrijven die op de Thaise markt aan de slag willen. Zoek jij als ondernemer inspiratie en informatie van Nederlandse en lokale ondernemers die je voorgingen? Of zoek je een netwerk van contacten waarmee je jouw groeiambitie kan waarmaken? Dan ben je bij de Netherlands Thai Chamber of Commerce aan het juiste adres!

Benieuwd of er interessante activiteiten voor jou tussen zitten? Of wil je weten welke evenementen er wereldwijd plaatsvinden? Bekijk dan onze evenementen pagina.

Wist je dat Thailand onderdeel uitmaakt van de Association of Southeast Asian Nations (ASEAN)? Wil je meer weten over ondernemen in deze ASEAN regio, meld je dan aan voor onze 'Ontdek zakendoen in Zuidoost-Azië (ASEAN regio)' campagne. Je ontvangt dan drie informatieve, inspirerende emails over zakendoen in deze kansrijke regio.