Gepubliceerd op 20 mei 2019

ReMeet Vietnam: op weg naar zakelijk succes over de grens

NLinBusiness organiseerde op 15 mei een succesvolle ReMeet Vietnam in Utrecht, samen met Rabobank, The Netherlands Vietnam Chamber of Commerce, RVO, de Nederlandse ambassade en de Consulaat-Generaal in Vietnam. De meeting was een follow-up van de handelsmissie naar Vietnam in april. Deze missie stond onder leiding van minister-president Mark Rutte, minister Cora van Nieuwenhuizen en zakelijk missieleider Hans de Boer van VNO-NCW.

30 enthousiaste deelnemers

30 deelnemers, waarvan tweederde bedrijven en kennisinstellingen, bespraken met elkaar de volgende stappen naar zakelijk succes. Samen met alle deelnemers is ook gekeken hoe Rabobank, private dienstverleners en consultants, ondernemers met concrete vraagstukken verder kunnen helpen. Edo Offerhaus van NLinBusiness noemde als voorbeeld de hoge delegatie uit Ho Chi Minh City die volgende week naar Nederland komt als vervolg op de missie.

Leren van elkaar

De ReMeet was perfect voor de clusters om van elkaars successen te leren. Vietnam waardeert vooral de integrale benadering van de Nederlandse bedrijven en clusters. Met deze aanpak speelt de Nederlandse overheid een cruciale rol in het verbinden van private en publieke partijen en het geven van ondersteuning aan projecten die een lange adem vergen.