Gepubliceerd op 17 juni 2019

NLinBusiness trotse partner van het Hong Kong Establishment Seminar, Cocktail and Dinner Event.

Op 2 juli organiseert de Netherlands Hong Kong Business Association (NHKBA), in samenwerking met de Hong Kong Economic and Trade Office, Invest HK en de Hong Kong Trade Development Council een seminar, cocktail receptie en diner ter ere van het 22 jarig bestaan van de Hong Kong ‘speciale administratieve regio’.

 

 Bekijk hier het Evenement!

 

Thema van het evenement

Het thema van de middag en avond is ‘The Greater Bay Area’. Dit gebied beslaat de provincie Guangdong (waarin o.a. Guangzhou en Shenzhen liggen) en de twee ‘speciale administratieve regios’ Hong Kong en Macao. Het gebied is van groot belang voor China’s innovatie gedreven ontwikkelingen. In 2030 zal de regio, naar verwachting, een leidende rol spelen in geavanceerde productie, innovatie, shipping, handel en financiën, niet alleen in China, maar in de wereld.

 

 

Onze doelen in China

NLinBusiness richt zich in China momenteel op deze ‘Greater Bay Area’ met Guangzhou, Shenzhen en Hong Kong als focussteden . In samenwerking met de lokale business councils (de BenCham in Guangzhou/Shenzhen en de Dutch Chamber in Hong Kong) zijn wij bezig met het aanleggen van een goede infrastructuur en het opbouwen van een waardevol netwerk voor een ‘soft landing’ voor Nederlandse ondernemers die richting China willen om zaken te doen.

 

NLinBusiness als event partner

Mede om deze reden, is NLinBusiness ‘event partner’ geworden van het evenement op 2 juli. De line-up van de sprekers geeft de deelnemers inzicht in de huidige ontwikkelingen, innovaties en kansen voor Nederlandse bedrijven in Hong Kong en de verdere ‘Greater Bay Area’. We zullen zelf ook aanwezig zijn, in gezelschap van een mooie groep ondernemers. Zoek ons op, we kijken ernaar uit om kennis te maken!

 

Meer informatie over het evenement vind je hier: https://www.nhkba.nl/event/hong-kong-establishment-day-seminar-cocktail-reception-and-dinner/