Gepubliceerd op 27 november 2019

Zakendoen in Thailand - Video's uit Bangkok

Video!

Méér ondernemers naar méér buitenland. Dat is de missie van NLinBusiness. We ondersteunen ondernemers die internationaal willen groeien. In zorgvuldig geselecteerde Cities of Opportunity bouwen we aan een netwerk van NL Business Hubs, sterke verbindingen van Nederlandse ondernemers en lokale dienstverleners. Zo vind je snel de juiste mensen om je heen en wordt internationaal zakendoen een stuk eenvoudiger!

Om jou als ondernemer een beter beeld te kunnen geven van één van onze Cities of Opportunity, hebben we besloten video content te creëren. Deze video’s zijn illustrerend voor de betreffende stad, haar cultuur, het ondernemerslandschap en wat NLinBusiness in deze stad doet om jou als ondernemer te helpen. We hopen dat de video’s je motiveren, enthousiasmeren en je een realistische kijk geven op de stad. Iemand kan je tenslotte vertellen hoe het er in een stad aan toegaat, het met eigen ogen zien is toch fijner!

Om dit te realiseren hebben wij Sjors, onze Digital Nomad, op pad gestuurd. Hij gaat de komende maanden de wereld rond om in de steden video’s te maken. Zijn eerste stad? Bangkok!

Bangkok

Bangkok is de hoofdstad van Thailand en een belangrijke stad in de ASEAN regio. Naast dat het een populaire vakantiebestemming is onder Nederlanders, is het ook op zakelijk gebied een belangrijke hot-spot dat veel Nederlanders trekt.  Sjors is de stad doorgegaan en heeft interessante video’s gemaakt om je als ondernemer te helpen de stap naar Bangkok te zetten.

Om jou een goed beeld te kunnen geven van Bangkok hebben we verschillende video’s gemaakt. Op ons YouTube-kanaal vind je ze allemaal:

  • Trailer video - Zakendoen in Thailand
  • Ondernemerstips: ondernemers geven jou tips voor het ondernemen in Bangkok
  • Show me the city: Impressie van de Thaise hoofdstad en haar cultuur
  • Ondernemersactiviteiten: Waar kun je als Nederlandse ondernemer terecht voor business in Bangkok?

Bekijk alle ‘Ondernemen in Thailand’ video’s op ons YouTube kanaal. Altijd op de hoogte blijven van onze laatste video’s? Abonneer je op ons kanaal en krijg een e-mail in je inbox zodra er een nieuwe video is geplaatst!

De volgende stad die onze Digital Nomad in beeld gaat brengen is Kuala Lumpur! Maak in een paar minuten kennis met deze imposante hoofdstad, de cultuur van Maleisië en de tips die ondernemers voor je hebben over ondernemen in Kuala Lumpur.

Tipje van de sluier….. We lopen een dag mee met een Nederlandse ondernemer die in Kuala Lumpur woont en werkt: hoe ziet zijn dag eruit?!

Wist je dat Thailand onderdeel uitmaakt van de Association of Southeast Asian Nations (ASEAN)? Wil je meer weten over ondernemen in deze ASEAN regio, meld je dan aan voor onze 'Ontdek zakendoen in Zuidoost-Azië (ASEAN regio)' campagne. Je ontvangt dan drie informatieve, inspirerende emails over zakendoen in deze kansrijke regio.