COVID-19 update: Zoals we allemaal  ondervinden, heeft Corona grote impact op het international zaken doen. Mocht je nu tegen issues aanlopen die specifiek met Corona te maken hebben, neem dan met ons contact op of bekijk de coronapagina.

Video's Gepubliceerd op 14 oktober 2020

De Dutch Brazilian Chamber of Commerce (Dutcham) - Waarom is dit hét startpunt voor ondernemers in Brazilië?!

De Dutch Brazilian Chamber of Commerce (Dutcham) is dé plek bij uitstek voor Nederlandse ondernemers die (willen) ondernemen in Brazilië. Er liggen veel kansen in dit land en door je aan te sluiten bij de Dutcham zie je deze kansen en kan je een netwerk opbouwen wat je gaat helpen bij het realiseren van je ambities in Brazilië.

In deze video vertellen twee werknemers van Nederlandse bedrijven in Brazilië je alles over de Dutcham, en waarom zij deze kamer van koophandel zo belangrijk vinden. Welke mogelijkheden deze je kan bieden in Brazilië en wat het voor hen betekent.

Als eerst is Patricia Frossard aan het woord. Zij is Country Manager Brazil voor het Nederlandse bedrijf Philips. In de video vertelt zij welke deuren de Dutcham opent. Ze vertelt over de community in Brazilië van Nederlandse ondernemers die sterker en groter wordt door de Dutcham en dat de Dutcham de kans biedt om in een veilige omgeving over belangrijke onderwerpen te praten. 

Daarna vertelt Mauricio Adade, President Latijns Amerika voor het Nederlandse bedrijf Royal DSM, over zijn ervaringen bij de Dutcham. Hij ziet dat door de Dutcham er een sterk netwerk wordt ontwikkeld welke ook wordt uitgebouwd en versterkt. 

Alles horen wat zij over de Dutcham te zeggen hebben? Bekijk dan onderstaande video!