COVID-19 update: Zoals we allemaal  ondervinden, heeft Corona grote impact op het internationaal zakendoen. Mocht je nu tegen issues aanlopen die specifiek met Corona te maken hebben, neem dan met ons contact op of bekijk de coronapagina.

Virtual Circular Economy Mission Chile: Water Sector

  • Datum 10 december 2020
  • Tijd 14:00 - 14:45
Inschrijven voor evenement U verlaat deze website
Virtual Circular Economy Mission Chile: Water Sector

Meer over dit event

Chili biedt veel kansen voor Nederlandse bedrijven en instellingen die actief zijn op het gebied van Agro-Food, Watermanagement en Plastics & Duurzame verpakkingen. Met enerzijds ambitieuze circulaire doelen en ondersteunende wetgeving, roadmaps en strategieën en anderzijds grote uitdagingen op het gebied van landbouw, watermanagement en afvalmanagement kan Nederlandse kennis en ervaring de juiste oplossing op het juiste moment bieden.

Samen met de Nederlandse Ambassade in Chili organiseert Holland Circular Hotspot een virtuele missie naar Chili om zakelijke kansen inzichtelijk te maken en deelnemers te helpen bij het vinden van de juiste partners. De missie bestaat uit drie sectorgerichte webinars die inzicht geven in de lokale belangstelling voor circulaire en duurzame oplossingen, Nederlandse circulaire oplossingen voor de lokale situatie in Chili en het verbinden van vraag en aanbod. In januari staat matchmaking gepland, als vervolg op de webinar serie. Meer informatie over de missie vind je hier.