COVID-19 update: Zoals we allemaal  ondervinden, heeft Corona grote impact op het internationaal zakendoen. Mocht je nu tegen issues aanlopen die specifiek met Corona te maken hebben, neem dan met ons contact op of bekijk de coronapagina.

Virtuele matchmaking tijdens WindEnergy Hamburg

  • Datum 1 december 2020 - 4 december 2020
  • Tijd 09:00 - 17:00
Inschrijven voor evenement U verlaat deze website
Virtuele matchmaking tijdens WindEnergy Hamburg

Meer over dit event

Bent u op zoek naar mogelijke samenwerkingspartners op het gebied van wind op zee of wind op land? Enterprise Europe Network (EEN) organiseert van 1 tot en met 4 december een internationaal virtueel matchmakingevenement tijdens de beurs WindEnergy Hamburg.

Voor wie?

De matchmaking is bedoeld voor (innovatieve) mkb-bedrijven, onderzoeksinstellingen en universiteiten die actief zijn op het gebied van windenergie.

Hoe werkt matchmaking?

Bij aanmelding maakt u een kort bedrijfsprofiel aan. U geeft aan welke technologie, producten of diensten u zoekt of wilt aanbieden. Op basis van de onlineprofielen weet u wat andere partijen vragen en aanbieden. Zo kunt u voorafgaand aan het evenement afspraken inboeken.

De gesprekken duren maximaal 30 minuten. Zo kunt in 2 dagen met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële of technologische samenwerking. Interessante gesprekken zet u op een later moment voort.