COVID-19 update: Zoals we allemaal  ondervinden, heeft Corona grote impact op het international zaken doen. Mocht je nu tegen issues aanlopen die specifiek met Corona te maken hebben, neem dan met ons contact op of bekijk de coronapagina.

Evenement in Berlijn

Inspiratiereis Berlijn 2020

  • Datum 12 oktober 2020 - 15 oktober 2020
  • Tijd 09:00 - 21:00
  • Locatie Berlijn
  • Organisatie
    • Never Ever Blue
  • Entree 1.200,00 EUR
Inschrijven voor evenement U verlaat deze website
Inspiratiereis Berlijn 2020

Meer over dit event

Deze inspiratiereis naar Berlijn is bedoeld voor inkopers en ondernemers in de horeca, groot-, retail- en detailhandel en hospitality-sector. Daar waar een stad met een zware geschiedenis zich nu laat kenmerken door positiviteit, kansen benutten en waar wordt samengewerkt aan een prachtige wereldstad. Steeds nieuwe plekken poppen op en nieuwe hippe concepten ontstaan!

Programma Inspiratiereis Berlijn 2020
We nemen de ondernemers mee naar Berlijn om de markt te verkennen, de mogelijkheden voor export te onderzoeken en mensen met elkaar te verbinden. We hebben diverse afspraken met lokale ondernemers gepland staan. Als contrast, maar voor onze branche een mega interessant concept, bezoeken we Tropical Island. Daar waar een heus tropisch eiland is gemaakt in een grote hangar en waar niets is wat het lijkt… Kortom een reis voor ondernemers en professionals die open staan voor het ruwe randje van deze metropool, willen leren van de Duitse ondernemersgeest en vernieuwende concepten op verrassende plekken willen ervaren.