COVID-19 update: Zoals we allemaal  ondervinden, heeft Corona grote impact op het international zaken doen. Mocht je nu tegen issues aanlopen die specifiek met Corona te maken hebben, neem dan met ons contact op of bekijk de coronapagina.

Evenement in Bad Salzuflen

FMB Zuliefermesse Maschinebau

  • Datum 4 november 2020 - 6 november 2020
  • Locatie Bad Salzuflen
Inschrijven voor evenement U verlaat deze website
FMB Zuliefermesse Maschinebau

Meer over dit event

De FMB-beurs vindt van 4-6 november 2020 plaats te Bad Salzuflen. Dit is de toeleveranciersbeurs voor de in Duitsland erg belangrijke machinebouw en werd in 2005 speciaal opgericht voor de regio Ostwestfalen-Lippe (OWL). Tevens een van de sterkste productieregio’s van Europa.

De FMB-beurs
Met meer dan 500 deelnemers is de FMB-beurs te Bad Salzuflen bij uitstek een geschikte toeleverbeurs voor metaalbedrijven die hun markt over de grens willen uitbreiden. Deze speciale beurs voor toeleveranciers in de machinebouw staat bekend als een interessante en overzichtelijke beurs waar u snel en makkelijk in contact komt met klanten uit de Duitse markt.

De FMB Zuliefermesse brengt zowel fabrikanten, ontwerpers en inkopers doelgericht samen en presenteert daarmee het gehele spectrum van de toeleveringsindustrie voor de machine- en installatiebouw. Het is inmiddels de vijfde keer dat ook Koninklijke Metaalunie hier staat met een collectief in hal (stand D42).

Deelnamekosten: € 4137 (stand van 15m2)