AFGELAST: Global food summit

  • Datum 24 maart 2020 - 26 maart 2020
  • Tijd 09:00 - 18:00
Inschrijven voor evenement U verlaat deze website
AFGELAST: Global food summit

Meer over dit event

Global food summit afgelast wegens uitbraak Corona Virus

Global food summit, welke stond gepland van 24 tot en met 26 maart, is wegens de uitbraak van het Corona Virus (Covid-19) afgelast. 

Van 24-26 maart 2020 vindt de Global Food Summit plaats in München. Ondernemers die zich bezigen met voedselinnovatie, circulaire agrifood, urban farming, biotech & life sciences of reststromen van voedsel als grondstof zijn welkom om deel te nemen aan de delegatie naar deze conferentie. De Global Food Summit zelf vindt plaats op 25 en 26 maart. Op 24 maart is een speciaal programma voor de delegatie georganiseerd.

De Global Food Summit is een conferentie voor bedrijven, wetenschap en beleidsmakers. Er is speciale aandacht voor startups. De conferentie staat bekend om een hoogwaardig, kwalitatief programma met een combinatie van experts, bedrijven, politiek en pers. Startups kunnen in aanmerking komen om op het hoofdpodium te pitchen tijdens de summit. Selectie hiervoor geschiedt door een jury van experts.

Startups kunnen hun producten ook showcasen tijdens de summit. Producten die zich hiervoor lenen kunnen worden ingezet tijdens pauzemomenten, lunch en/of diner zolang dit praktisch haalbaar is. Tijdige aanmelding hiervoor is een vereiste.

Interesse om deel te nemen? Meld je zo spoedig mogelijk aan bij Martine Sourbag, Trade Developer Agrifood, Amsterdam Trade & Innovate: m.sourbag@amsterdam.nl.