COVID-19 update: Zoals we allemaal  ondervinden, heeft Corona grote impact op het internationaal zakendoen. Mocht je nu tegen issues aanlopen die specifiek met Corona te maken hebben, neem dan met ons contact op of bekijk de coronapagina.

Marktrapport Gepubliceerd op 1 januari 2018

Innoveren in Klassiek Italië

Italië is niet alleen een populair vakantieland, bekend om haar kunst, cultuur en culinaire tradities, maar heeft ook een innovatieve en creatieve kant. ‘Made in Italy’ is een sterk internationaal merk.
Italië en Nederland zijn belangrijke handelspartners, die elkaar veel te bieden hebben. Dit is duidelijk gebleken tijdens het staatsbezoek in juni 2017, waarbij een grote economische missie in de sectoren water, mode, cultureel erfgoed, agrifood en tuinbouw meereisde. Met een export van in totaal circa 21 miljard euro vormt Italië de zesde exportmarkt voor Nederland. Daarnaast is Italië met 61 miljoen inwoners een belangrijke consumentenmarkt: de derde economie in Europa en lid van de G7.

Contact:

Nederlandse ambassade in Rome | rom@minbuza.nl

Nederlands consulaat-generaal in Milaan | mil@minbuza.nl

 

Nog een laatste stap...

Vul onderstaande gegevens in zodat het downloaden kan beginnnen

Bij NLinBusiness gaan we vertrouwelijk om met je gegevens. Door je gegevens achter te laten geef je NLinBusiness toestemming om contact met je op te nemen via e-mail.

Bedankt voor je aanvraag! Het rapport wordt nu gedownload.
Komt het rapport niet in beeld? Bekijk dan je download folder of neem contact op via marketing@nlinbusiness.com.