Tot ons grote verdriet is Hans de Boer overleden. Hans was tot voor kort voorzitter van onze Raad van Toezicht en is van groot belang geweest bij de totstandkoming van NLinBusiness. Lees hier het volledige bericht.

Video's Gepubliceerd op 30 april 2020

Webinar: de invloed van de (lage) olieprijs op de Mexicaanse economie

Een webinar is – in kritieke tijden als deze – een uitstekende oplossing om Nederlandse ondernemers op de hoogte te houden van de economische situatie in het land waar zij zakendoen. Zo is er ook veel gaande in Mexico. Daarom organiseerde onze NL Business Hub in Mexico-stadhet Holland House Mexicoop 25 maart 2020 haar eerste webinar 

Een van de onderwerpen in het webinar was de situatie rondom olie. De prijsbewegingen van deze grondstof domineren al weken de financiële pagina's van kranten. 

Aangezien de energiesector één van de Nederlandse topsectoren is in Mexico, zijn de ontwikkelingen rondom olie een belangrijk en waardevol onderwerp.  

Guido van der Zwet is de General Manager Commerce van iPS, een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in recruitment en payrolling in de maritieme en energiesector. Zij doen veel zaken in Mexico en zijn dus uitstekend op de hoogte van de situatie. Guido bespreekt in dit webinar de gevolgen van de lage olieprijs voor de Mexicaanse economie. 

Hij heeft het hierbij over de mondiale olieprijsgeeft een politieke update en spreekt over het energieklimaat en Mexicaanse hervormingen.  Daarnaast gaat Guido in het webinar gedetailleerd in op de effecten en vooruitzichten van de oliedevaluatie op de Mexicaanse economie. 

Meer over ondernemen in Mexico? 

NLinBusiness en de NL Business Hub in Mexico-Stad, Holland House Mexico, staan klaar om al je vragen te beantwoorden omtrent ondernemen in Mexico en het coronavirus. Op de website vind je verschillende artikelen en webinars omtrent de situatie in Mexico. Liever een gesprek? Plan een call met de NL Business Hub in Mexico-Stad en krijg je vragen gelijk beantwoord. 

 

Gebruikmaken van ons wereldwijde netwerk?

Heb je vragen voor Guido van der Zwet? Met behulp van ons netwerk brengen we jou graag in contact!