COVID-19 update: Zoals we allemaal  ondervinden, heeft Corona grote impact op het internationaal zakendoen. Mocht je nu tegen issues aanlopen die specifiek met Corona te maken hebben, neem dan met ons contact op of bekijk de coronapagina.

Evenement in Mexico

Virtuele Duurzame Energie Missie naar Mexico

  • Datum 9 november 2020 - 12 november 2020
  • Tijd 16:00 - 23:00
  • Locatie Mexico
  • Organisatie
    • Green ID
  • Entree 700,00
Inschrijven voor evenement U verlaat deze website
Virtuele Duurzame Energie Missie naar Mexico

Meer over dit event

Neem deel aan de eerste Virtuele Duurzame Energie Missie naar Mexico! Het bijwonen van een bedrijvenmissie is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met uw persoonlijke assistent tijdens de missie ontvangt uw bedrijf lokale markt informatie (rapport) en een verslag van het congres, doet u aan matchmaking, netwerken en leads generatie zonder uw huis of kantoor te verlaten. En inclusief follow-up van alle business leads tot 3 maanden na het event.

De doelgroep voor de virtuele missie zijn Nederlandse technologische bedrijven actief op het gebied van duurzame energie (alle vormen van duurzame energie opwekking, opslag en oplossingen voor decentrale netwerken).

De missie wordt georganiseerd tijdens de MIREC WEEK (Mexico’s International Renewable Energy Congress & Expo). Dit is al 10 jaar een toonaangevende congres en expo voor de duurzame energiesector in Mexico en dit jaar zal vanwege COVID-19 het via een digitaal platform worden georganiseerd.