COVID-19 update: Zoals we allemaal  ondervinden, heeft Corona grote impact op het internationaal zakendoen. Mocht je nu tegen issues aanlopen die specifiek met Corona te maken hebben, neem dan met ons contact op of bekijk de coronapagina.

Virtuele verkenningsmissie over elektrisch vervoer in het Verenigd Koninkrijk

  • Datum 17 november 2020 - 19 november 2020
  • Tijd 15:00 - 16:30
Inschrijven voor evenement U verlaat deze website
Virtuele verkenningsmissie over elektrisch vervoer in het Verenigd Koninkrijk

Meer over dit event

Bent u actief op het gebied van elektrisch vervoer en laadinfrastructuur? En wilt u zakendoen in het Verenigd Koninkrijk? Meld u dan aan voor de virtuele verkenningsmissie op 17, 18 en 19 november 2020.

Virtuele verkenningsmissie

Het doel van deze missie is om te verkennen of een publiek-private samenwerking tussen verschillende partijen in het Verenigd Koninkrijk (VK) en Nederland haalbaar en wenselijk is. De eerste stap is om te kijken of het vormen van een Nederlands cluster van minimaal 5 partijen mogelijk is.

Activiteiten tijdens de verkenningsmissie

1. Online workshop op dinsdag 17 november 15:00 - 16:30 uur

De Nederlandse ambassade in Londen, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en APPM organiseren een workshop voor Nederlandse bedrijven die geïnteresseerd zijn in elektrisch vervoer in het Verenigd Koninkrijk. U hoort meer over kansen op de Britse EV-markt en financiële ondersteuningsmogelijkheden. U gaat actief met elkaar in gesprek over samenwerking, maar u kunt ook de voorwaarden van een eventueel Partners for International Business (PIB) bespreken.

2. Online B2B matchmaking op woensdag 18 en donderdag 19 november

Matchmaking biedt de mogelijkheid om een-op-eengesprekken in te plannen met Britse en/of Nederlandse partijen die u interessant vindt. Schrijf u in, maak een profiel aan en kom in contact met interessante organisaties. Enterprise Europe Network organiseert de matchmaking.
Meld u aan voor deze gratis matchmaking. Deelname is gratis.

3. Online Cenex-LCV beurs op woensdag 18 en donderdag 19 november

De Cenex-Low Carbon Vehicle (LCV) is een online evenement over elektrisch vervoer en gerelateerde thema’s. Er zijn verschillende tracks met seminars en presentaties van nieuwe (technologische) ontwikkelingen, onder andere in batterijtechnologie. Kijk voor meer informatie op de website van CENEX - Low Carbon Vehicle.
Meld u aan voor deze gratis beurs.