COVID-19 update: Zoals we allemaal  ondervinden, heeft Corona grote impact op het international zaken doen. Mocht je nu tegen issues aanlopen die specifiek met Corona te maken hebben, neem dan met ons contact op of bekijk de coronapagina.

DOUANEZAKEN & TRADE COMPLIANCE - WEBINAR

 • Datum 8 oktober 2020
 • Tijd 01:00 - 11:30
Inschrijven voor evenement U verlaat deze website
DOUANEZAKEN & TRADE COMPLIANCE - WEBINAR

Meer over dit event

De wereld van de internationale handel is aan grote veranderingen onderhevig. Ook op het gebied van douane en trade compliance zijn er volop veranderingen. Veelal zijn het strategische ontwikkelingen die impact hebben op fundamentele bedrijfsprocessen. In dit webinar praten specialisten je bij.

  Locatie:Online (eigen computer of laptop)

  Datum:08 oktober 2020

  Tijdstip:10.00 uur

  Prijs:€ 0,00

  Ledenprijs:€ 0,00

  Zo werkt de Douane aan de omzetting van de aangiftesystemen (AGS) naar DMS. Hoe ontwikkelt COVID-19 zich, komen de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk tot een handelsakkoord of niet en welke invloed heeft dit op het vakgebied douane en trade compliance? Wees voorbereid op al deze ontwikkelingen en doe mee aan dit webinar voor douane professionals, georganiseerd door evofenedex in samenwerking met Deloitte en SAP.

  Hoe verloopt dit webinar?

  Dit webinar wordt gehouden met behulp van Microsoft Teams. We starten stipt om 10.00 - 11.30 uur. Het webinar duurt circa 90 minuten. Zorg dat je 5 of 10 minuten van te voren klaar zit met een kop koffie of thee. Dit webinar wordt geleid door Godfried Smit (Manager European Affairs bij evofenedex). Tijdens het webinar is ruimte tot het stellen van vragen aan alle sprekers.