inspiratie Gepubliceerd op 18 mei 2020

Online samenwerking met de Dutch Business Association Turkije

De COVID-19 crisis stelt ons allemaal voor nieuwe manieren van werken. Velen van ons werken vanuit huis waardoor jezelf online presenteren ontzettend belangrijk is geworden. In april organiseerde we daarom een webinar waarin precies deze uitdaging werd behandeld. TEDx speech coach en auteur van Pitch To Win David Beckett gaf tips en tricks over hoe je jezelf kunt trainen om je boodschap goed en duidelijk te laten overkomen en je interactie met het publiek behoudt. Lees hier wat deze tips inhouden! 

Dutch Business Association Turkije 

Één van de deelnemers van dit webinar was de Dutch Business Association Turkije, onze lokale partner in Turkijke. Wij brachten ze in contact met David Beckett zodat ze hetzelfde webinar konden organiseren voor hun leden en de netwerken van de Nederlandse Ambassade in Ankara, van het Nederlandse Consulaat in Istanbul en van de RVO. 

"Als nieuwkomer bij NLinBusiness is het nut van dit platform voor ons onmiddellijk bewezen!"

Véronique van Haaften, General Manager van de Dutch Business Association Turkije 

NL Business Hubs

NLinBusiness heeft wereldwijd 40 Cities of Opportunity geselecteerd. In deze steden bouwen we actief aan NL Business Hubs, sterke netwerken van Nederlandse ondernemers en lokale dienstverleners. Ook in Turkijke is er een NL Business Hub aanwezig; de DBA Turkije. In samenwerking met de DBA Turkije bieden wij Nederlandse ondernemers die de Turkse markt willen betreden de juiste ondersteuning, zowel online als offline, in Nederland én lokaal, om zo het ondernemen in Turkije nog makkelijker te maken.