nieuws Gepubliceerd op 8 april 2019

BenCham PRD en NL in Business: alles over de samenwerking

De Benelux Chamber of Commerce (BenCham) is het meest actieve, zakelijke Benelux-platform in China. Hun leden bestaan uit vooraanstaande bedrijven uit België, Nederland en Luxemburg die allemaal willen bijdragen aan het ontwikkelen van handel en zaken doen in China.

BenCham heeft in China drie kantoren, in Bejing, Shanghai en de Pear River Delta (PRD). BenCham PRD is de preferred partner van NLinBusiness in onze ‘City of Opportunity’ Guangzhou. Momenteel richt de BenCham PRD zich voornamelijk op het organiseren van evenementen en het bij elkaar brengen van de Benelux business community in de Pearl River Delta regio. Er is echter een toenemende vraag naar andere diensten, dus een uitbreiding van het dienstenportfolio is op handen!

Samenwerking met NLinBusiness

NLinBusiness heeft wereldwijd 40 Cities of Opportunity geselecteerd. In deze steden bouwen we actief aan NL Business Hubs, sterke netwerken van Nederlandse ondernemers en lokale dienstverleners. Ook in China is een NL Business Hub aanwezig; de BenCham. In samenwerking met de BenCham bieden wij Nederlandse ondernemers die de Chinese markt willen betreden de juiste ondersteuning, zowel online als offline, in Nederland én lokaal, om zo het ondernemen in China gemakkelijker te maken. In samenwerking met de BenCham PRD ondersteunen wij het Nederlands mkb in hun export-ambities naar China en dan met name naar de regio Guangzhou.

Evenementen Bencham

Met meer dan 350 aangesloten bedrijven is de Benelux Chamber of Commerce in China (BenCham) een enorm levendig community. De BenCham PRD organiseert vaak ook in samenwerking met andere (ondernemers)partijen en -kamers veel activiteiten.

Meer weten over activiteiten van BenCham?

Kijk op https://prd.bencham.org/ voor meer informatie over BenCham.