Evenement in Shanghai

Marintec 2019

  • Datum 3 december 2019 - 6 december 2019
  • Locatie Shanghai
Inschrijven voor evenement U verlaat deze website

Meer over dit event

Al meer dan 40 jaar staat de beurs Marintec bekend als het meest volledige B2B-platform voor de internationale maritieme industrie. Van 3 tot en met 6 december 2019 organiseert Netherlands Maritime Technology (NMT) er een Holland Paviljoen. Marintec vindt plaats in scheepsbouwhoofdstad Shanghai. Reserveer nu jouw stand!

De grootste Aziatische scheepsbouwbeurs, Marintec, wordt georganiseerd door China’s grootste vakbeursorganisator, UBM Azië, in nauwe samenwerking met de Shanghai Society of Naval Architects & Marine Engineers (SSNAME). De laatste editie, in 2017, bood plaats aan 2.100 exposanten en 65.096 bezoekers uit 91 landen. Marintec China wordt beschouwd als dé toegangspoort tot de Aziatische maritieme markt en biedt het grootste assortiment aan bedrijven actief in de gehele supply chain voor scheepsbouw en professionele services, componenten en equipment.

Deze beurs is ook gastheer voor één van de meest toonaangevende conferenties van de industrie; Senior Maritime Forum. De 2019 editie heeft het thema ‘Innovation, Smart Manufacturing, Collaboration’.

Deelname kosten: Deelname vanaf €950 per m2