COVID-19 update: Zoals we allemaal  ondervinden, heeft Corona grote impact op het international zaken doen. Mocht je nu tegen issues aanlopen die specifiek met Corona te maken hebben, neem dan met ons contact op of bekijk de coronapagina.

Evenement in Dubai

Intersec 2021

  • Datum 24 januari 2021 - 26 januari 2021
  • Tijd 10:00 - 18:00
  • Locatie Dubai
  • Organisatie
    • Messe Frankfurt Dubai
  • Entree 5.335,00 USD
Inschrijven voor evenement U verlaat deze website
Intersec 2021

Meer over dit event

Intersec staat bekend als de wereldwijd toonaangevende vakbeurs voor de beveiligings-, veiligheids- en brandbeveiligingsindustrie en bewijst zich jaarlijks als het grootste en meest uitgebreide platform in de MENA-regio. Niet voor niets is de volledige top 10 van ‘s werelds grootste beveiligingsbedrijven als exposant aanwezig in Dubai. Bedrijven leggen hier contact met security professionals, hulpdiensten, architecten, orde handhavende diensten, overheidsinstellingen, vliegvelden, ministeries, olie/gas raffinaderijen, chemieconcerns en software specialisten uit het volledige Midden Oosten.

Holland Paviljoen op de Intersec
Messe Frankfurt Nederland organiseert in 2021 een Holland Paviljoen op de Intersec. Heeft u plannen om de EMEA markt te betreden of uw marktaandeel in deze regio te vergroten? Voor bedrijven werkzaam in de branche biedt Messe Frankfurt een unieke kans om kennis te maken met de markt. Op het Holland Paviljoen is alles al voor u geregeld: van standbouw, inrichting, verlichting en elektriciteit tot en met promotie en begeleiding.