COVID-19 update: Zoals we allemaal  ondervinden, heeft Corona grote impact op het internationaal zakendoen. Mocht je nu tegen issues aanlopen die specifiek met Corona te maken hebben, neem dan met ons contact op of bekijk de coronapagina.

Video's Gepubliceerd op 16 november 2020

Ondernemen in Colombia | Holland House Colombia

In deze video laat Jan Willem van Bokhoven, director van het Holland House Colombia, je het Holland House zien, en vertelt hij over de vele diensten die zij daar aanbieden aan Nederlandse ondernemers. Je aansluiten bij het Holland House heeft vele voordelen, en je netwerk groeit er enorm door. Jan Willem geeft aan dat het aantal Nederlandse ondernemers in Colombia de afgelopen jaren erg gegroeid is, en dat er veel kansen liggen in Colombia voor deze ondernemers. Hij en zijn team bij het Holland House helpen de Nederlandse ondernemers, verzorgen een soft landing voor als zij in Colombia aankomen en kennen de juiste personen en organisaties om je mee te verbinden.

Het Holland House Colombia maakt onderdeel uit van het netwerk van NL Business Hubs, en is een van de vier officieel geaccrediteerde hubs. Ze leveren kwalitatieve, transparante dienstverlening en zijn een betrouwbare organisatie in Colombia.