Inspiratie Gepubliceerd op 24 april 2019

Grenzeloos ondernemen: podcast ondernemen in Colombia deel 2

Samen met Folkert Tempelman van Grenzeloos ondernemen hebben wij 2 podcasts opgenomen over het ondernemen in Colombia. In de eerste podcast bespraken we het ondernemen in Medellín, Colombia. Ditmaal zoomen we in op Bogotá, de hoofdstad van Colombia. Aan tafel de volgende gasten:

  • Jeroen Roodenburg, Nederlandse ambassadeur in Colombia
  • Tobias Rijnsdorp, ondernemer bij HolaAndes
  • Linda Breukers, ondernemer bij Holland House Waste Window
  • Rob Westerman General Manager Mid-America andn Dutch Caribbean KLM
v.l.n.r: Tobias Rijnsdorp, Rob Westerman, Linda Breukers, Jeroen Roodenburg en Folkert Tempelman

Vanuit de officiële residentie van de Nederlandse ambassadeur in Colombia vertellen de ondernemers over de stad, de kansen en hoe hun reis naar dit land is begonnen. De podcast duurt 50 minuten en kun je gemakkelijk beluisteren via Soundcloud.

Beluister hier de podcast

Meer inspiratie

Wil je meer lezen over Colombia? Met input van ondernemers actief in Colombia schreven wij 5 tips voor zakendoen in Colombia. Ben je al actief, maar heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact opnemen met ons.

 

Altijd op de hoogte gehouden worden van de laatste updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Bij NLinBusiness verzamelen wij alle informatie die jij nodig hebt om succesvol internationaal te gaan ondernemen. Of het nu in Zuid-Amerika of Azië is, door onze focus op ‘Cities of Opportunities‘ helpen we jou verder. Bij het inschrijven voor de nieuwsbrief kun je aangeven in welke steden je geïnteresseerd bent, zo bieden we jou ten alle tijden relevante content aan.