COVID-19 update: Zoals we allemaal  ondervinden, heeft Corona grote impact op het internationaal zakendoen. Mocht je nu tegen issues aanlopen die specifiek met Corona te maken hebben, neem dan met ons contact op of bekijk de coronapagina.

Evenement in Medellín

Nederland Lounge op FENAVI Pluimvee Congres

  • Datum 23 november 2021 - 26 november 2021
  • Tijd 08:00 - 08:00
  • Locatie Medellín
Inschrijven voor evenement U verlaat deze website
Nederland Lounge op FENAVI Pluimvee Congres

Meer over dit event

Het 20e Nationale Pluimvee Congres dat van 23 t/m 26 november 2021 in Colombia plaatsvindt, wordt door de Colombiaanse pluimveesectororganisatie FENAVI georganiseerd, in combinatie met een beurs. Het is uitgegroeid tot het belangrijkste pluimvee event in Colombia en dé ontmoetingsplaats van het nationale en internationale bedrijfsleven dat actief is in de Colombiaanse pluimveesector.

Nederland Lounge op FENAVI Pluimvee Congres
De deelname aan het FENAVI Congres wordt georganiseerd door het Ministerie van LNV en de Landbouwraad bij de Nederlandse Ambassade te Bogotá in samenwerking met het Holland House Colombia.

Dit keer vindt het congres plaats in Medellín, de hoofdstad van het departement Antioquia, een belangrijk centrum van de Colombiaanse pluimveeproductie en boegbeeld van innovatie in Latijns-Amerika. Met ruim 140 standhouders uit binnen- en buitenland biedt deze vakbeurs een uitstekende mogelijkheid om bedrijven en organisaties in Colombia en de regio kennis te laten maken met Nederlandse kennis en technologie.

Deelnamekosten: € 750,- excl. btw per bedrijf