Evenement in Kortrijk

Tavola Expo

  • Datum 13 september 2020 - 15 september 2020
  • Tijd 09:00 - 17:00
  • Locatie Kortrijk
Inschrijven voor evenement U verlaat deze website
Tavola Expo

Meer over dit event

Na zeer grondige consultaties en evaluaties heeft de organisator van Tavola beslist de internationale vakbeurs te verplaatsen naar 13-14-15 september 2020 omwille van de actuele situatie rond het Coronavirus.

Hoewel de Belgische overheid /FOD Volksgezondheid géén beperkingen of extra maatregelen oplegt voor het doorgaan van beurzen en manifestaties in België, beslist de organisatie toch tot het uitstellen en verplaatsen van de vakbeurs Tavola naar het najaar.  Deze beslissing komt er omwille van het internationale karakter van de beurs: voor de internationale exposanten en bezoekers van de beurs is het onmogelijk om aanwezig te zijn.  Sedert deze week immers ontving de organisatie vanwege de meerderheid van buitenlandse bezoekers - zowel retailaankopers, aankoopgroeperingen als detaillanten - de melding Tavola omwille van het Coronavirus niet te zullen/mogen bezoeken op de voorziene data in maart ek.  Een beslissing en richtlijn die hen wordt opgelegd vanuit de directies/hoofdkantoren van hun organisatie.  Ook voor een aanzienlijk deel van de buitenlandse exposanten deed diezelfde problematiek zich voor: verbod om internationale verplaatsingen en bijgevolg beursdeelnames te mogen meedoen.

Bovendien stelde zich een bijkomend probleem voor het aanbieden van de vele proevertjes op de standen: omwille van risico op besmettingsgevaar / onveiligheidsgevoel zagen exposanten géén gelegenheid deze nog te kunnen aanbieden (cfr. actueel ook stopzetting in de retail) wat uiteraard de sfeer en opzet van de vakbeurs Tavola volledig zou teniet doen.

Om duidelijkheid én zekerheid te kunnen bieden aan ál onze binnenlandse én buitenlandse exposanten en bezoekers, werd bijgevolg beslist om TAVOLA 2020 te laten doorgaan op 13, 14 en 15 september 2020.  Het volledige opzet van de beurs blijft uiteraard aangehouden, alle engagementen en randmanifestaties worden intáct neergezet – enkel de datum wijzigt van maart naar september.  De deelname van alle exposanten wordt bijgevolg automatisch en identiek overgezet naar deze nieuwe datum. 

Deze beslissing werd uiteraard niet lichtzinnig genomen en is een moeilijke beslissing geweest.  Maar de medewerkers van het Tavola-team zijn optimisten: ze willen de extra 6 maand graag gebruiken om de editie 2020 nóg sterker neer te zetten straks!  We geloven er sterk in dit te kunnen realiseren zodat iedereen in september opnieuw fantastische business kan doen en Tavola u de kwaliteit kan bieden die de voedingssector van ons gewoon is!

Hebt u ondertussen tóch specifieke vragen rond uw bezoek aan Tavola, stel ze ons op tavola@kortrijkxpo.com of T +32(0)56 24 11 11.
 

TAVOLA 2020: zondag 13, maandag 14 & dinsdag 15 september 2020 in Kortrijk Xpo.

  • zondag 13 september: 10.00 - 19.00u
  • maandag 14 september: 10.00 - 19.00u
  • dinsdag 15 september: 10.00 - 18.00u