Commerciële dienstverlener

BenninkAmar

logo_BenninkAmar

BenninkAmar is het enige Nederlandse advocatenkantoor dat volledig gespecialiseerd is in economische sancties, exportcontrole en aanverwante handelsrechtaspecten. Onze cliënten waarderen ons zeer vanwege onze diepgaande juridische kennis, en onze duidelijke en praktische advisering over complexe internationale handelsrechtvraagstukken. BenninkAmar is in Nederland ongeëvenaard in het adviseren en vertegenwoordigen van haar cliënten in sanctierecht- en exportcontolevraagstukken. Wij zijn buitengewoon succesvol in het opzetten van efficiënte compliance en het behalen van optimale resultaten voor onze cliënten bij toezichthoudende instanties en in het afdoen van handhavingskwesties.

Wat anderen zeggen

Daan Brink

Managing partner - Proximities Risk Consultancy

BenninkAmar advocaten zijn voor ons dé autoriteit op het gebied van sanctierecht en export controle. Maatwerk advies, duidelijke communicatie, actiegericht en kansdenken naar de business zijn de kerncompetenties die wij ervaren in de samenwerking met BenninkAmar en wat voor ons ook de reden is om hen aan te raden bij onze cliënten. De complexiteit van dit speelveld terug brengen naar de essentie voor de klant en hun begeleiden in de uitvoering maakt het verschil.

Ruud de Jong

Directeur - Arctic Fox

Sinds 2017 werken wij succesvol samen met BenninkAmar op verschillende projecten van Arctic Fox in landen die onderhevig zijn aan sanctierechtelijke beperkingen. De advocaten van BenninkAmar beschikken over veel kennis op op het gebied van sanctierecht en export controle, en helpen ons met vraagstukken welke onmogelijk voor ons zijn om zelf een antwoord of oplossing in te vinden. Door onze samenwerking met BenninkAmar en de praktische werkwijze die zij hanteren, kunnen wij op de juiste manier, zonder risico's, beslissingen nemen en verantwoord internationaal ondernemen in uitdagende gebieden.

Commerciëel
Commerciëel
FTE 7
Adres Amstelveenseweg 500 1081 KL Amsterdam Bekijk op kaart
Contact Sebastiaan Bennink
Telefoon +31612686437
Aangeboden diensten BenninkAmar

BenninkAmar

Amstelveenseweg 500, 1081 KL Amsterdam

Plan routebeschrijving

Neem contact op

  • Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Neem contact op via onderstaand formulier.