NLinBusiness / Dienstverleners / Oryx World BV

Oryx World BV

Internationaal Recruitment met, vanwege onze eigen persoonlijke en professionele achtergrond, een focus op Duitsland, België en Frankrijk.

In deze landen vinden we de juiste mensen die de commerciële ambities van jouw bedrijf in één van deze landen waarmaken.

Aangeboden diensten door Oryx World BV

Werving & Selectie

Wij vinden voor jouw bedrijf de juiste commerciële mensen in Duitsland, België en Frankrijk. Én zorgen ervoor dat jij, jouw team en jouw nieuwe collega goed zijn voorbereid op een interculturele samenwerking, gericht op werkplezier en gezamenlijk succes.

Publicaties van Oryx World BV

NLBC: Interview with Oryx

NLBC: Interview with Oryx

Oryx is an international matchmaking company with activities in Germany, Belgium and France. Meet Anneke van der Pasch, owner of Oryx who took the challenge to develop activities of Oryx in…

Lees verder
Interview: Ralf van Kan van Polymedia Europe over ondernemen in Frankrijk

Interview: Ralf van Kan van Polymedia Europe over ondernemen in Frankrijk

Met meer dan 20 jaar ervaring is Polymedia Europe een vooraanstaand audiovisueel leverancier en integrator van digitale oplossingen voor bedrijven en organisaties die kiezen voor efficiënter communiceren, scherper monitoren en…

Lees verder

Wat anderen zeggen

Marloes Walters

Algemeen Directeur - Maxado

Oryx heeft voor ons hele goede collega’s geworven in NRW en Zuid-Duitsland. Maar Oryx vult niet ‘gewoon’ vacatures in. Als Cross border specialist adviseren ze je over wetgeving, cultuur en hoe je het beste commercieel succesvol kan zijn in Duitsland, Frankrijk of België. Wij hebben hele goede ervaring met Oryx!

Bart Saenen

Sales Manager - Legamaster BVBA

Door toenemende vraag vanuit onze Belgische markt, hadden we behoefte aan een junior accountmanager die demo’s en trainingen geeft bij eindgebruikers en nieuwe dealers benadert. Oryx heeft ons kwalitatief, gedegen en geduldig begeleid in de werving waardoor we uiteindelijk een zeer geschikte kandidaat hebben gevonden.

Anneke van der Pasch
Anneke van der Pasch

Neem vrijblijvend contact op

Oryx World BV in Eindhoven helpt je verder met ondernemen in het buitenland .

Neem contact op

"*" indicates required fields

Stel direct je vraag aan deze dienstverlener via dit formulier.
Naam*