NLinBusiness / Dienstverleners / Interfisc Group

Interfisc Group

Als werkgever starten met lokaal personeel in het buitenland?

Wij zijn u graag van dienst bij het opstarten van uw eigen salarisadministratie in België, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Italië en/of Nederland.

Wij verzorgen de volledige salaris- en personeelsadministratie voor uw personeel dat werkt in een land waarvan u zelf de regels niet kent. Ongeacht of uw werknemers werken vanuit een home-office of uw eigen buitenlandse filiaal. Inclusief de communicatie met officiële instanties, aangiften én afdrachten van loonbelasting en/of sociale verzekeringen en betaling van het nettoloon aan uw personeel. U ontvangt van ons één maandelijkse factuur en wij doen de rest. Uiteraard houden wij u op de hoogte van de lokale wetgeving.

Naast de wettelijke verplichtingen adviseren wij ook over aanvullende zaken. Elk land kent immers specifieke regels & gewoonten op het gebied van compensation & benefits (verzekeringen, vergoedingen, auto’s, telefoons) en welzijn, veiligheid & gezondheid.

Vanuit één centraal loket bieden wij een volledig geïntegreerde oplossing voor uw salaris- & verlofadministratie, verzuimbegeleiding, verzekeringen, employee benefits, aangevuld met arbeidsrechtelijk en fiscaal advies.

Of het nu gaat om een 100% buitenlandse payroll, salary-split, expats, uitzending naar het buitenland of lokale medewerkers in het buitenland, wij weten hoe het werkt en zorgen ervoor dat de juiste premies en belastingen in het juiste land worden afgedragen.

Wat anderen zeggen

Gert-Jan Haarman

HR manager - Heuver Den Ham BV

In verschillende landen hadden wij enkele medewerkers in loondienst en waren wij op zoek naar een partij die als spin in het web de lokale salarisadministraties in die landen verzorgt. Toen er een Franse medewerker bij kwam zijn wij met Interfisc in contact gekomen en hebben we besloten om de coördinatie van onze Belgische, Franse, Britse en later ook Italiaanse payrolls aan hen uit te besteden. Wij hebben ervaren dat het prettig is om één aanspreekpunt te hebben voor meerdere landen. De afspraken zijn helder en de medewerkers zeer behulpzaam & vriendelijk. Zeker voor landen als Frankrijk & Italië, waarvan wij zelf de talen niet spreken en de regels niet kennen, is het fijn dat Interfisc daarvoor ons eigen vertrouwde aanspreekpunt is.

Rieneke Hooft

Finance Manager - FIFPro Holding BV / VVCS

In België hebben wij een Belgische werknemer in dienst die grotendeels in België werkt en een klein stukje in Nederland. In eerste instantie hadden wij overeenstemming met hem bereikt over een netto maandloon, dat wij vervolgens zouden herleiden tot een bruto maandloon. Dat bleek alleen niet zo eenvoudig, omdat zijn verloning moest worden uitgevoerd op basis van een “salary split”. In eerste instantie hadden wij een lokale payrollprovider in België ingehuurd, maar die samenwerking verliep niet geheel naar wens. Toen we op aanraden van een zakenrelatie in contact kwamen met Interfisc bleken zij in staat om deze ingewikkelde berekening uit te voeren en sindsdien is de payroll hier onder gebracht. Dit heeft mij veel rust gegeven. Ik heb zelf geen kennis van de regelgeving in België en vind het heel fijn dat Interfisc mij hierin ondersteuning biedt. De samenwerking met Interfisc brengt me een hoop gemak.

Katja van Leeuwen
Katja van Leeuwen

Neem vrijblijvend contact op

Interfisc Group in Voorburg helpt je verder met ondernemen in het buitenland .

Neem contact op

"*" indicates required fields

Stel direct je vraag aan deze dienstverlener via dit formulier.
Naam*