NLinBusiness / Dienstverleners / Holland House Colombia

Holland House Colombia

NL Business Hubs bieden Nederlandse bedrijven operationele ondersteuning bij het betreden van een internationale markt en ze ontsluiten een sterk zakelijk en sociaal netwerk van lokale contacten. Benieuwd naar wat deze Hub jou kan bieden? Je leest het hier. Holland House Colombia is de NL Business Hub in Bogotá en biedt de volgende diensten:
  • Netwerkevenementen & seminars in Bogotá, Medellín, Barranquilla
  • Matchmaking
  • Marktverkenning
  • Ontwikkeling markt-entry & groei strategie
  • Payrolling
  • Human Resource (HR) recruitment
  • ‘Salesman for a day’
  • Verhuur van flexibele werkruimte
  • Studie- en ondernemersreizen
  • Ondersteuning op beurzen
 

Drie vragen aan de NL Business Hub in Bogotá

Wil je weten welke eigenschappen je als ondernemer moet hebben om succesvol zaken te kunnen doen in Colombia? Of ben je benieuwd welke ondernemingen succesvol de Colombiaanse markt hebben betreedt met behulp van Holland House Colombia? In deze video vertelt Jan Willem van Bokhoven over ondernemen in Colombia en de activiteiten Holland House Colombia.  

Wat anderen zeggen

Justin Imhof

Area Sales - Koninklijke Auping

Holland House Colombia heeft Koninklijke Auping uitstekend geholpen in het vinden en opstarten van gesprekken met potentiële business partners in Colombia. Daarnaast hebben ze de gehele planning van onze business trip in Bogotá van A tot Z geregeld. Zonder HHC was onze trip zeker niet hetzelfde geweest!

Johanna Baart-Ritsma

Manager Sales and Business Development - DMN-Westinghouse

Vanuit mijn verleden in de scheepsbouw heb ik contact gehad met het Holland House Colombia. Nu werk ik voor een machinebouwer en maak opnieuw gebruik van het Holland House Colombia. Ze zijn snel, accuraat, professioneel, met een groot netwerk. Daardoor heb ik vrij snel een goede distributeur gevonden in Colombia.

Christiaan Mast

Manager Public Health - Topicus

Holland House Colombia heeft onze business trip georganiseerd, waarin wij de Colombiaanse markt in een week hebben ontdekt. Vanuit een long-list met ziekenhuizen en organisaties zijn 15 succesvolle meetings gekomen, inclusief een briefing over zakendoen in Colombia. Waar nodig, hielp Holland House uitstekend met vertalen en verzetten van onze afspraken!

Tom Bosch van Rosenthal

Marketing & Sales Manager -

Het Holland House Colombia heeft ons meer dan goed geholpen en verbazend veel werk uit handen genomen. Alles was van begin tot eind goed geregeld en er zijn kosten noch moeite bespaard om te helpen waar nodig. Een aanrader voor ieder bedrijf die een ingang zoekt in Colombia en omstreken.

Jan Willem van Bokhoven
Jan Willem van Bokhoven

Neem vrijblijvend contact op

Holland House Colombia in Bogotá helpt je verder met ondernemen in Colombia .

Neem contact op

"*" indicates required fields

Stel direct je vraag aan de NL Business Hub via dit formulier.
Naam*