Tot ons grote verdriet is Hans de Boer overleden. Hans was tot voor kort voorzitter van onze Raad van Toezicht en is van groot belang geweest bij de totstandkoming van NLinBusiness. Lees hier het volledige bericht.

Marktrapport Gepubliceerd op 9 december 2019

Pilot Project “ DIGITAL MATCHMAKING – FOOD NON FOOD RETAIL COLOMBIA”

We zijn begin 2020 net als iedereen overvallen door de gevolgen van het coronavirus. We hebben na de snelle uitbreiding van het coronavirus in Europa en de rest van de gekeken hoe we ondernemers kunnen ondersteunen in deze ingewikkelde periode. Onze focus op de verdere ontwikkeling van het digitale platform zal in 2020 worden doorgezet, omdat juist in de huidige situatie het platform in de behoefte voorziet van ondernemers aan contact en informatie-uitwisseling “op afstand”. Digitale matchmaking is een innovatieve wijze om ondernemers kansen te laten benutten, ook als ze niet in een vliegtuig kunnen stappen. In onze pilot hebben we een aantal waardevolle lessen geleerd, die we graag delen met het ecosysteem om zo digitale dienstverlening aan MKB ondernemers te verbeteren. Via de button download je het rapport van de pilot.

Nog een laatste stap...

Vul onderstaande gegevens in zodat het downloaden kan beginnnen

Bij NLinBusiness gaan we vertrouwelijk om met je gegevens. Door je gegevens achter te laten geef je NLinBusiness toestemming om contact met je op te nemen via e-mail.

Bedankt voor je aanvraag! Het rapport wordt nu gedownload.
Komt het rapport niet in beeld? Bekijk dan je download folder of neem contact op via marketing@nlinbusiness.com.