Tot ons grote verdriet is Hans de Boer overleden. Hans was tot voor kort voorzitter van onze Raad van Toezicht en is van groot belang geweest bij de totstandkoming van NLinBusiness. Lees hier het volledige bericht.

Marktrapport Gepubliceerd op 8 juni 2020

NBSO Highlights 3 2020

Hierbij de 3e editie van de NBSO Highlights van 2020. Begin maart stuurden wij de laatste editie van de NBSO Highlights. In verband met de Covid-19 crisis zijn we er een tijdje uit geweest. Internationaal zakendoen was even minder belangrijk. Nu we drie maanden verder zijn, zien we de activiteiten van het Nederlandse bedrijfsleven gelukkig toenemen. Ook zijn de ogen weer vaker op het buitenland gericht. Ondernemers pakken de draad op en richten zich nu met name op buitenlandse markten waar ze al actief waren.

Over NBSO's

Bent u op zoek naar kansen in het buitenland? Kunt u ondersteuning gebruiken bij de afzet van producten of diensten in het buitenland? De Netherlands Business Support Offices (NBSO’s) zijn gevestigd in regio’s die kansen bieden voor Nederlandse bedrijven, maar waar geen ambassade of consulaat generaal is. Het NBSO-netwerk biedt informatie aan Nederlandse bedrijven en helpt bij het zoeken naar zakenpartners.

Contact

Iris Sauer-Zwaard
Adviseur Innovatie Attaché en NBSO Netwerken
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
nbso@rvo.nl

Nog een laatste stap...

Vul onderstaande gegevens in zodat het downloaden kan beginnnen

Bij NLinBusiness gaan we vertrouwelijk om met je gegevens. Door je gegevens achter te laten geef je NLinBusiness toestemming om contact met je op te nemen via e-mail.

Bedankt voor je aanvraag! Het rapport wordt nu gedownload.
Komt het rapport niet in beeld? Bekijk dan je download folder of neem contact op via marketing@nlinbusiness.com.