Marktrapport Gepubliceerd op 14 september 2020

FoodTech Midwest, USA - Internationale sector plannen post Corona

Nederland is een vooraanstaand land als het gaat om het ontwikkelen, produceren en exporteren van innovatieve kennis en technologie voor de voedingsindustrieEchter, als land met een hoge exportgerichtheid maakt dat we extra kwetsbaar zijn in tijden van crisis. Middels een consultatie met bedrijven en organisatieis een analyse gemaakt van de impact van de coronacrisis op handel bevorderende activiteiten, de kansen en uitdagingen die deze periode brengt, dbehoeften aan collectieve handelsactiviteiten en een follow-up actieagenda.

Dit re-starttraject heeft betrekking op de Midwest, Verenigde Staten, een regio die sinds 2017 door de topsector Agri Food als belangrijke markt is aangemerkt.

Download het rapport voor de FoodTech Midwest middels het downloadbutton onderaan deze pagina. 

Internationale sector plannen post Corona

De wereld verkeert in een crisistijd. Sinds het uitbreken van COVID-19 (het coronavirus) hebben veel activiteiten stil gelegen en blijven mensen steeds meer thuis, terwijl de zorg op volle toeren draait. Met het stilvallen van activiteiten, komt ook de economie in het gedrang.Veel bedrijven in Nederland en wereldwijd ondervinden al snel de financiële impact van de crisis zowel nationaal als internationaal.

In samenwerking met verschillende brancheverenigingen en topsectoren heeft NLinBusiness onderzoeken laten uitvoeren per sector om het Nederlandse bedrijfsleven internationaal weer op gang te brengen. Je vindt een overzicht van de rapporten hier.

Nog een laatste stap...

Vul onderstaande gegevens in zodat het downloaden kan beginnnen

Bij NLinBusiness gaan we vertrouwelijk om met je gegevens. Door je gegevens achter te laten geef je NLinBusiness toestemming om contact met je op te nemen via e-mail.

Bedankt voor je aanvraag! Het rapport wordt nu gedownload.
Komt het rapport niet in beeld? Bekijk dan je download folder of neem contact op via marketing@nlinbusiness.com.