Tot ons grote verdriet is Hans de Boer overleden. Hans was tot voor kort voorzitter van onze Raad van Toezicht en is van groot belang geweest bij de totstandkoming van NLinBusiness. Lees hier het volledige bericht.

Marktrapport Gepubliceerd op 9 december 2019

Blue Print Service: Market Study 3.0

NLinBusiness stelt zich tot doel Nederlandse handel in en met het buitenland te stimuleren. Internationaal zakendoen in nieuwe markten is leuk en uitdagend, maar ook ingewikkeld. Om succesvol te zijn in het buitenland is er behoefte aan advies en een sterk netwerk, en passend advies tegen een prijs die je als ondernemer kunt betalen. Ook is er behoefte aan market entry dienstverlening, laagdrempelige diensten waarmee een markt kan worden ontsloten. Om dit mogelijk te maken hebben we bij NLinBusiness onderzocht hoe deze dienstverlening er uit zou kunnen zien, en hiervoor een blue print ontwikkeld. Zodat dienstverleners kunnen inspringen op deze behoefte, en jij als ondernemer met plannen voor buitenlandse expansie beter op weg kunnen helpen. Bekijk deze hieronder.

Nog een laatste stap...

Vul onderstaande gegevens in zodat het downloaden kan beginnnen

Bij NLinBusiness gaan we vertrouwelijk om met je gegevens. Door je gegevens achter te laten geef je NLinBusiness toestemming om contact met je op te nemen via e-mail.

Bedankt voor je aanvraag! Het rapport wordt nu gedownload.
Komt het rapport niet in beeld? Bekijk dan je download folder of neem contact op via marketing@nlinbusiness.com.