Inspiratie1 juli 2024

Voorwoord van Anita Blankestijn

Beste ondernemers,

NLinBusiness.com: de slimme manier om de perfecte match voor internationaal ondernemen te vinden. Dat zijn wij. En met deze nieuwsbrief hopen we je te helpen met jouw volgende stap om internationaal te groeien.

Ik spreek namens ons hele team als ik zeg dat we graag leren van de ervaringen van ondernemers. We raken altijd weer enthousiast van verhalen zoals dat van Harm Jansen van Kinti Coffee, die in deze nieuwsbrief vertelt over zijn ondernemersavontuur in Colombia en Chili. En hoe hij via NLinBusiness.com en de hulp van de NL Business Hubs snel met inkopers van Colombiaanse supermarkten om de tafel kwam om zijn sales een kick-start te geven. Dat zijn koffie duurzaam en eerlijk wordt geproduceerd, maakt het verhaal helemaal mooi.

Via onze digitale marktplaats brengen we je in contact met onze dienstverleners, zoals met Tom Bakker van de NL Business Hub in Hong Kong. Hoe hij met een sterk netwerk Nederlandse bedrijven verder helpt in deze fascinerende wereldstad, lees je in het interview in deze nieuwsbrief. 

Daarnaast werken we samen met veel aansprekende dienstverleners in Nederland. Recent zijn we een nieuwe samenwerking aangegaan met de Van Holland Group. Zij ondersteunen ondernemers bij bijvoorbeeld juridische of acquisitievraagstukken in de Verenigde Staten. Van A tot Z en van Miami tot Seattle, bij de Van Holland Groep kun je terecht.

Ook offline zorgen we voor een slimme manier om de perfecte match voor jou te vinden. Op de International Business Day op dinsdag 10 september vind je ons samen met  NL Business Hubs en dienstverleners in de Koepel in Haarlem. Een spectaculaire locatie, mag ik wel zeggen. We ontmoeten je daar graag live! En voor nu: een fijne zomer gewenst.

Met ondernemende groet,

Anita Blankestijn, Managing Director NLinBusiness.com