podcast Gepubliceerd op 4 juni 2020

1,5 Meter-sessies 1/3 - van lokale kaarsenmaker tot internationale bijenwasproducent

1,5Meter sessies is dé ondernemers podcast van RTL Z. Op zijn motor rijdt Marc Nijhuis door het land op zoek naar de mooiste ondernemersverhalen.

In samenwerking met NLinBusiness ligt de focus de komende drie verhalen op Nederlandse bedrijven die hun geluk beproeven in het buitenland.

Vandaag rijdt hij langs bij Gerben Boersma van Koster Keunen in het Brabantse land. Koster Keunen is van klein familiebedrijf uit 1852 uitgegroeid tot 1 van de 3 grootste bijenwas producenten ter wereld. Waar het ooit startte met het produceren van kaarsen voor de katholieke kerk levert Koster Keunen haar bijenwas nu aan o.a. de cosmetische, farmaceutische en food industrie in onder andere de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en China.

Hoe heeft het bedrijf zich zo sterk kunnen ontwikkelen en hoe heeft ze haar mondiale groei gerealiseerd?

Luister de podcast!

Marc Nijhuis in gesprek met het bedrijf Koster Keunen

Over 1,5 Meter-sessies

1,5 Meter-sessies is dé ondernemerspodcast van RTL Z. Op zijn motor rijdt Marc Nijhuis door het land op zoek naar de mooiste ondernemersverhalen. In samenwerking met NLinBusiness ligt de focus in de komende drie sessies op ondernemers die internationaal actief zijn. 

Internationaal ondernemen?

Ben jij van plan om internationaal te gaan ondernemen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Laat NLinBusiness en de NL Business Hubs je helpen! Neem contact op via het contactformulier en maak een vliegende start in een internationale ondernemersreis. 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent internationaal ondernemen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief