Gepubliceerd op 26 november 2019

de Dag van de Ondernemer in Azië en het Midden-Oosten

Bangkok:

Voor de Dag van de ondernemer werd in Bangkok een grote bijeenkomst georganiseerd voor alle Nederlandse ondernemers. Er waren speciale erkenningen die werden uitgedeeld door de Nederlandse ambassadeur Kees Rade. 8 ondernemers werden op deze manier extra in het zonnetje gezet. Bekijk hier de video die werd gemaakt op deze dag.

Trotse ondernemers

Hongkong:

Ook in Hongkonk is aandacht besteed aan de Dag van de Ondernemer. Zij verwenden deze ondernemers met een mooie mand met typisch Nederlandse zoetigheden. In een typisch Hollands tasje zaten onder andere repen Tony Chocolonely chocolade en stroopwafels.

Nederlandse lekkernijen

Kuala Lumpur:

In Kuala Lumpur werd voor de Dag van de Ondernemer groots uitgepakt. Ze werden goed in het zonnetje gezet en hebben onder het genot van een hapje en drankje met elkaar gesproken over het ondernemerschap. Er is een mooie video gemaakt die een goede weergave geeft van de dag, bekijk deze hier

Dubai:

Voor de ondernemers in Dubai werd tijdens de Dag van de Ondernemer een luxeus ontbijt verzorgd. Onder het genot van een prachtig uitzicht kwamen de ondernemers samen. Er was voldoende mogelijkheid om te netwerken maar bovenal werd het ondernemerschap gevierd.

Ontbijt voor de ondernemers

Op 16 november 2020 nodigden de NBC Dubai Nederlandse Ondernemers uit deze dag te vieren doormiddel van een Masterclass over Succes en faalfactoren van Nederlandse ondernemers in het buitenland / in de UAE

Manilla:

Dutch Chamber of Commerce – Philippines organiseerde op de Dag van de Ondernemer een roundtable discussie in samenwerking met het Ministerie van Economische Zaken en een counterpart van de Filipijnse overheid, waarbij we ervaringen deelden tussen Filipijnse en Nederlandse ondernemers.