E-Book Succesvol zakendoen in de Verenigde Staten

Een goede start maken met ondernemen in de Verenigde Staten (VS)? Download dan dit gratis e-book. Praktisch en compact met handige tips die je direct kunt toepassen.

Download e-book

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Zakendoen in de VS: grote kansen in het land gericht op ondernemers. 

Heb jij interesse in zakendoen in de VS? Dan ben je in goed gezelschap, veel Nederlandse ondernemers en bedrijven hebben hun weg al gevonden naar de Amerikaanse markt. Er is niet één Amerikaanse markt. Van landelijke boerengemeenschappen tot bruisende metropolen; je vindt het allemaal met bijpassende marktkansen. Ben je op zoek naar een praktisch e-book om je op weg te helpen? In dit gratis e-book vind je praktische en compacte informatie over zakendoen in de VS. Welke 5 stappen zijn belangrijk bij export? Met welke cultuurverschillen moet je rekening houden? Wat zijn interessante marktkansen? Deze vragen en meer vind je beantwoord in dit e-book.

Dit e-book is jouw gids voor de belangrijkste zaken waar je aan wilt denken voor je begint. Je vindt hierin niet alleen praktische informatie, maar ook de juiste partijen en contactpersonen die je kunnen helpen om jouw onderneming in de VS te laten vliegen.

Snel succesvol zakendoen?

In minder dan een minuut heb je dit e-book gedownload. Je ontvangt ‘m ook direct in je e-mail. Handig, zo kun je het e-book later makkelijk nog een keer bekijken.

 

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Meer weten over ondernemen in de Verenigde Staten?

Ondernemersverhalen, marktrapporten en evenementen: alles wat je nodig hebt voor een goede start vind je op deze pagina.

 

 

Lise Hordijk

Wil je liever persoonlijk contact?

Onze expert Lise helpt je graag verder
Lise Hordijk International Business Manager
Contact opnemen

"*" indicates required fields

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op.
Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.