E-book succesvol zakendoen in Thailand

Een goede start maken met ondernemen in Thailand? Download dan dit gratis e-book. Praktisch en compact met handige tips die je direct kunt toepassen.

Download e-book

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Zakendoen in Thailand: net even anders dan je gewend bent

Nederland is Europa’s grootste zakenpartner voor Thailand. De vele kansen die er in dit land liggen worden door ons al volop gezien en benut.

The Kitchen of the World Thailand biedt volop kansen op het gebied van agrifood, maar ook op het gebied van watermanagement, hennep- en cannabisteelt en in de handel van consumentengoederen zijn er interessante ondernemerskansen.

Wil jij starten met ondernemen in Thailand? Dan is dit e-book jouw gids voor de belangrijkste zaken waar je aan wilt denken voor je begint. Je vindt hierin niet alleen praktische informatie, maar ook de juiste partijen en contactpersonen die je kunnen helpen om jouw onderneming in Thailand te laten vliegen.

Snel succesvol zakendoen?

In minder dan een minuut heb je dit e-book gedownload. Je ontvangt ‘m ook direct in je e-mail. Handig, zo kun je het e-book later makkelijk nog een keer bekijken.

 

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Meer weten over ondernemen in Thailand?

Ondernemersverhalen, marktrapporten en evenementen: alles wat je nodig hebt voor een goede start vind je op deze pagina.

 

 

Hans van den Born

Wil je liever persoonlijk contact?

Onze expert in Bangkok, Hans helpt je graag verder
Hans van den Born Algemeen Directeur NL Business Hub, de NTCC, in Bangkok
Contact

"*" indicates required fields

Stel direct je vraag aan de NL Business Hub via dit formulier.
Naam*