E-Book Succesvol zakendoen in Polen

Een goede start maken met ondernemen in Polen? Download dan dit gratis e-book. Praktisch en compact met handige tips die je direct kunt toepassen.

Download e-book

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Zakendoen in het Polen: land met veel kansen 

Heb jij interesse in zakendoen in Polen en ben je op zoek naar een praktisch e-book om je op weg te helpen? In dit gratis e-book vind je praktische en compacte informatie over zakendoen in Polen. Welke 5 stappen zijn belangrijk bij export? Met welke cultuurverschillen moet je rekening houden? Wat zijn de belangrijkste groeimarkten in Polen? In welke afzetmarkten zijn Nederlandse bedrijven al actief? Deze vragen en meer vind je beantwoord in het gratis e-book.

Dit e-book is jouw gids voor de belangrijkste zaken waar je aan wilt denken voor je begint. Je vindt hierin niet alleen praktische informatie, maar ook de juiste partijen en contactpersonen die je kunnen helpen om jouw onderneming in Polen te laten vliegen.

Snel succesvol zakendoen?

In minder dan een minuut heb je dit e-book gedownload. Je ontvangt ‘m ook direct in je e-mail. Handig, zo kun je het e-book later makkelijk nog een keer bekijken.

 

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Meer weten over ondernemen in Polen?

Ondernemersverhalen, marktrapporten en evenementen: alles wat je nodig hebt voor een goede start vind je op deze pagina.

 

 

Wouter Barmentloo

Wil je liever persoonlijk contact?

Onze expert in Warschau, Wouter helpt je graag verder
Wouter Barmentloo Managing Director NL Business Hub, de Netherlands Polish Chamber of Commerce in Warschau
Contact

"*" indicates required fields

Stel direct je vraag aan de NL Business Hub via dit formulier.
Naam*